Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Milyen az ideális nő számotokra (külsőleg)?
Ezalatt értem,hajszín,szemszín,kövér/sovány/átlagos,kicsi mell vs. nagy stb.
Ne írjátok,hogy mindegy csak szeressen,meg a belső fontosabb.Ezt természetesen tudom.Csak írjátok le milyen az álomnő KÜLSŐLEG.
Vörös haj, nem vörhenyes!
Szem, az teljesen mindegy. Úgysem azt nézem!
Lehetőleg gyorsabban szaladjon, mint gurul. Szóval, átlagos...persze 2-3 kiló felesleg nem para.
Mell, a kicsivel is el lehet játszani és a naggyal is. Viszont, ez esetben 90D. ^^ Remélem kielégítő válasz. Ja, és a származása lehetőleg kötődjön az ország nevéhez.
Hajszín mindegy,bár a barnák a kedvenceim
Szem mindegy de egy szép meleg barna szem a kedvencem
Alakja: Ne legyen sovány,se divat mániákusan vékony. Sportos legyen. Ha husi az is jó. (azért dagadt ne legyen)
Nagy mell az igazi.Ne legyen nagyon magas.
De igazából azok jönnek be akik vidámak,jó a humoruk, lehet velük beszélgetni, nem affektálnak, nem tucatlány. Elég zavaró,hogy annyira tucat valaki,hogy fogod a kezét,de veled szembe is ugyanolyan csaj jön..Na az ilyen nem kéne..
Egyébként az ilyen nők a mindenem.
25/F
Ma már leírtam de bemásolom ide is :)
Külső:
minimum vállig érő haj, barna fekete vagy szőke.
a szemszín az mindegy!
166-175 cm magas.
49-56 kg. (de ez alkattol változhat)
Szép kedves mosolygós arc.
Ez csak egy példa, ennél változhat jóval többet:
- [link]
- [link]
A Belső:
- legyen laza, életrevaló, legyen benne 50% ördög és 50% angyal, legyen értelmes, engem szeressen, ne játssza meg magát saját magát adja,
ésss ILYEN ne legyen:
C-s cicinél ne legyen nagyobb, B-nél kisebb. A forma inkább alma, mint körte. Az abnormális, már túráztatott verziókra nem térnék ki ezennel...
A szemszín teljesen mind1, ha megvan benne az a csillogás, hogy elvesszek benne. Ha ez attól van, mert éltet és felmagasztal a szerelmével vagy a tiszteletével az oly mind1, a lényeg, hogy meglegyen. Bár egy rendkívül mosolygós és víg kedélyű lánynak is örökké mosolyog a szeme. :) A hajszín érdekes, mert az "álomnőm" sötétbarna vállig érő szög hajú, viszont ezzel szemben eddig csak szőkésbarna, durván göndör hosszabb hajúakkal áldott meg az élet, ilyen tipikus angyalkahaj. :) Szóval ez még számomra is fura. Az ilyen striás, cellulitiszes bőrt nem említem. Az nyilván nem játszik. A kerek fenék szintén szerintem alap. Pláne ha még spárgázni is tud.
De végső soron megemlíteném azért, hogy mind ez kutyát sem érdekli, ha nem bírja viselni, hordani saját magát. Nem teremt figyeltem a puszta megjelenésével, nem ad magára annyit, amennyit pont szükséges. Tudja, hol kell dögösen és hol kell lazán öltözködni/megjelenni.
A smink is fontos. Szerintem a szemkihúzás klasszisokkal megjavítja az arc összképét és az nem nevezhető "csalásnak". Nem egy kiló vakolatot és millió sminkes style-st munkája.. Mint Scarlet Johansson, kit nagy csalódás volt számomra "úgy" látni. Smink nélkül.
Ó utolsó válaszoló,köszönöm:)
Igen,a kisugárzás is lényeges.Nameg bizony a smink sokat segít,főleg a tusvonal:)) Ez aranyos iromány volt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!