Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerelmes vagyok az autómba....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok az autómba. Szerintetek hülye vagyok?

Figyelt kérdés
Egyszerüen imádom az az autó a szemem fénye nagyon szeretem.Most vettem meg,mert már vágytam erre a kocsira és nagyon szeretem szinte szerelmes vagyok belé :D.

2012. júl. 27. 10:24
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Na és hová fogod bedugni a farkad, a kipufogóba?
2012. júl. 27. 10:57
 12/19 anonim ***** válasza:

Hány éves? 18? 25?

Fogadjunk több mint te :)

Amúgy neki is van lyuka, mint a nőknek. Próbál meg vele közösülni.

2012. júl. 27. 11:02
 13/19 anonim ***** válasza:
Nyugi, majd idovel elmulik, csak nalad kicsit intenzivebb a dolog. A lenyeg az, hogy egy olyan verdaval mar rendesen lehet csajozni szal hosszutavon szerintem nem lesznek problemak! ;)
2012. júl. 27. 11:02
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg mekkora ötlet lenne. Olyan autókat csinálni, hogy az embléma az orrán kinyitható, ami alatt van egy lyuk és elfér benne egy méretes farok. Vagy lehet a kormánykerékre is, és az autó orgazmus estén dudál. Az ügyfél akár a saját szerszámára is méretezheti a lyukat. :) Szabadtéri parkolóban, a lakótelepen milyen guszta látvány lenne egy-egy pásztoróra. :) Hölgyek esetén automatikusan előbukkanó műbroki. Így jól járnának az autofilok is. :) Erre miért nem gondolnak a tervezők? Jó, ez nagyon beteg agymenés, de szerintem lenne rá kereslet bőven, amilyen degenerált majmok szaladgálnak manapság.
2012. júl. 27. 11:25
 15/19 A kérdező kommentje:
nem 18,25 éves ha nem tudsz értelmeset mondani inkább ne is irnál.
2012. júl. 27. 11:27
 16/19 anonim ***** válasza:
csukd rá a farkadra az ajtaját és kezdj el vele kiabálni, amiért bántott téged. ezután majd csökkenni fog a szerelem
2012. júl. 27. 11:28
 17/19 A kérdező kommentje:
11:25 ez nagyon nagy :D XD
2012. júl. 27. 11:28
 18/19 anonim ***** válasza:
hé srácmi rokonlelkek vagyunk :D én is oda vagyok a kocsikért bár én a bmw-t annyira nem szeretem, Audi párti vagyok és a TT RS Plus-ért vagyok oda, ha egyszer lehetne olyanom ki se szállnék belőle, benne aludnék is :D
2012. júl. 27. 12:42
 19/19 anonim válasza:
igen
2012. júl. 27. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!