Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyenek a melleim? Ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyenek a melleim? Ez nagyon csúnya?

Figyelt kérdés
A 2 mellem elég távol van egymástól, nem tudom miért. Idegesít nagyon. Vannak bikinik, amikből oldalt kilóg. :S Néha még a melltartóból is. :S
2009. júl. 16. 16:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Képet tudnál mutatni?Nem vagyok beteg,de ez egy nagyon nehéz.És egyébként is amennyi ember annyi ízlés.
2009. júl. 16. 16:45
 2/12 anonim ***** válasza:
97%

Ne aggódj ezen, egy normális pasit nem érdekelne és nem hiszem, hogy ez túl csúnya lenn, még az szerencse, hogy nem mindenkinek egyformák.

Arra vigyázzál, hogy a mai világba nőként képviselj női értékrendet ez felbecsülhetetlen, s aki ezt tudja adni egy férfinak az mindent tud. 28/F

2009. júl. 16. 16:46
 3/12 anonim ***** válasza:
97%
Hidd el kevés nő elégedett teljesen a melleivel. Szerencsére a fiúk ízlése is különböző. Próbálj meg szélesebb kosarú melltartót venni. Ha oldalt kilóg a bikinifelsőből, akkor pedig a pasik szeme kocsányokon fog lógni:)
2009. júl. 16. 16:49
 4/12 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tudok képet mutatni. De ha látok képeket olyan lányokról, akiknek teljesen összeér a mellük..hát sírni tudnék. :(
2009. júl. 16. 16:50
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

akiknek teljesen összeér, azoknak valszeg azért mert nagyobb mellük van, amit a melltartó összenyom.

nekem kisebb mellem van, és nekemis inkább oldalt van, ésha melltartót veszek fel, akkor összébb tolja ugyan, de nemér össze, de nekem pl nemis teccik az ha összeér, én tök örülök neki h ilyen, mert melltartóban nagyon szép formája van..:D szerintem.

2009. júl. 16. 16:56
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
ésha leveszem a melltartót akkorsem éri csalódás a férfit, h azok az összeérő cicik melltartó nélkül inkább lefele lógnak.... ha leveszem kb ugyanolyan mint melltartó nélkül, és sztem ez pozitív, inkább teis örülj neki
2009. júl. 16. 16:58
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem összeérnek melltartó nélkül is, pedig nem mondhatók nagynak, B-s kosár. Nem tudni, kinek miért ilyen meg olyan.. így nőtt, el kell fogadni :)
2009. júl. 16. 17:01
 8/12 anonim ***** válasza:

sztem nagyon szépek a kifelé kandikáló cicik :)

17/F

2009. júl. 16. 17:52
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

nekemis ilyenek :/ (pedig B-s)

amúgy ez azért van, mert valószínűleg szélesebb az alkatunk ( széles hát)

és hiába nagy, nem ér össze..

2009. júl. 16. 17:53
 10/12 anonim ***** válasza:
nekem 75B-s de ez sehogysem érne össze, csakha rendesen összepaszírozom, melltartóval se ér össze, de nekem meg így sokkal jobban teccik.
2009. júl. 16. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!