Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Le szeretném smárolni a legjobb barátnőmet, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nem vagyok leszbikus, de érdekel a csók egy lánnyal. És vele (csak vele!) szeretném kipróbálni, de én úgy ismerem őt hogy tuti nem lenne benne, mert undorodik ettől. De én nagyon akarom. Mit csináljak? :/2012. júl. 26. 23:50
11/15 anonim válasza:
Ha a legjobb barátnőd, nem kéne a barátságot ezzel tönkretenni, hogy csak úgy lekapod.
ha jó barátnők vagytok mondd el neki ezt. elmondani el lehet, ha jó barátnő nem dob ki érte
12/15 anonim válasza:
Szerintem is jó a "bocsi de részeg voltam" taktika l! Én így csinálnám! Nem kell elmenni bulizni csak hívd át pizsama bulira és szerezz egy kis piát! Sok sikert!
13/15 anonim válasza:
de minek akarod lánnyal kipróbálni, ha fiúk is léteznek a világon és lehet egy, akibe beleszeretsz? miért nem elég?
14/15 anonim válasza:
nekem ez úgy volt, hogy ittunk és akkor pasik ott basztattak h smároljunk :D és akkor oké oké ennyi. kérd meg egy fiú haverod hogy mondja nektek amikor isztok hogy smároljatok, tuti bele megy :) ha nem akkor smárold le.:DD első csókom csajjal úgy volt, hogy simán lesmárolt a csaj, de én nem akartam belemenni.. :D és ebböl lehet tanulni mert a csajok megmondják egymásnak h mi rossz.. a pasik általába nem öszinték AS:D:AS:D.
15/15 anonim válasza:
Igyatok.. Én egyszer a legjobb barátnőmnél aludtam, bort ittunk és lesmároltam. Eléggé leittam magam, vagy egy órán át egymás szájába voltunk mindenhogy csináltuk ülve, fekve, falnakdöntve. Azután másnap úgy tettünk mintha misem történt volna. Meg történt mégegyszer szintén ittunk ő smárolt le a lépcsőházban, visszacsókoltam tartott egy pár percig aztán hazamentem. Ő olyan részeg volt h nem emlékezett rá másnap. Szerintem jó móka volt egyszer mindent ki kell próbálni. Nem vagyunk se leszbik se biszexek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!