Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok valakibe de nemlehet! Micsináljak?
Szóval az eggyik fiu haverom nagyon bejön nekem de az a baj h van csaja aki mellesleg a barátnőm!!
Az a baj h a csaj eggyáltalán nem szereti csak unalomból van vele meg h tudja mondani másoknak h van pasija meg stb. Ezt örökölte mert az annya is egy pénzéhes k*rva egyszerre van 3 pasija nah de m1. Szerintetek elmondjam a pasinak vagy ne? Nagyon bejön micsinájjak?
Itt vagyok neked én akibe szerelmes lehetsz jóképű vagyok és barátnőm sincsen..
Egyébként meg közöld vele és lesz ami lesz még ha durván is hangzik jobban jársz mintha emészted magad..
Vagy el akarod hódítani..?
Olyan a mai társkeresés mint a munkakeresés.. Tapasztalat hiányában nem kellesz senkinek.. De akkor hol kezd el..?
Különbem is már senki sem keresi az igaz szerelmet úgy váltogatja mindenki a párját mint a zoknit őrült egy világ ez legszívesebben kilőném magam az űrbe..
Okcsá! Okoska
O.o
baszogassál olyant aki ennél rosszabul is!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!