Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek a helyemben?
Van egy másfél éves kapcsolatom, eddig minden egész jól ment a barátommal, keveset veszekszünk, hasonlóak a terveink, céljaink, egy iskolába jártunk...stb., viszont a kapcsolatunk nagyon ellaposodott és tudom, hogy sosem volt és sosem lesz ez az a szerelem, amit annyira akartam.
A gond ott kezdődött, hogy nemrég kikerültem külföldre, ahol megismertem egy nagyon helyes srácot (aki ráadásul munkatársam, külföldi) és nem tudom őt kiverni a fejemből. Hetente többször látom és egyszerűen elolvadok még a mosolyától is. Ő viszont tud a barátomról, ismeri őt, így gondolom még akkor sem közeledne, ha én is tetszenék neki. Nagyon kedves, bár távolságtartó velem, ez jelenthet csak sima munkatársi kedvességet is, ezért nem merek semerre sem lépni.
Ősszel viszont kezdődik az egyetem és egy helyre fogok járni ezzel a helyes sráccal, így a kísértés még nagyobb lesz.
Nem tudom, mit tegyek. Nagyon vonzódom ehhez az új sráchoz, sokkal jobban, mint bárkihez eddig. Viszont még mindig ragaszkodom a jelenlegi barátomhoz, és sosem akarnám megbántani, hisz tudom, hogy szeret, és hogy jó ember. Ti mit tennétek az alábbi helyzetben? Kideríthetném esetleg valahogy, hogy tetszem-e egyáltalán a külföldi srácnak? Megéri ezért kockáztatni a kapcsolatomat?

Na figyelj ide, minden kívül álló gusztustalan dolognak tartja, hogy te addig puhatolózol, sunyizol, amíg nem mész biztosra az új fiúval. Persze szereted a régi pasidat, de azért annyira nem, hogy nem csinálsz olyan aljas dolgot, hogy míg vele édelegsz, másik pasi után kacsingatsz... perszeee az mehet.. Ilyenkor mindig azt mondják: te mit szólnál hozzá, ha a párod szeretnéd, azt hinnéd ő is, de közben másra gondol?... ennyit a nagy "nem akarom megbántani" dumáról. És az is elítélendő, hogy a régi pasiddal vagy, de persze azért reménykedsz az újban, és ha biztosra megtudnád, hogy tetszel neki, akkor persze nem gondolkodnál... Ez jelzi, hogy mit kellene tenned, csak se*ggfejség nélkül...
Két lehetőség van a se*ggfejmentes viselkedéshez: vagy szakítasz a barátoddal, és utána kezdesz közeledni az új sráchoz, neeem megvárva hogy na vajon ő is érted csorgatja e a nyálát, vagy nem érdeklődsz az új iránt. Mivel a második kilőve...

Én is hasonló cipőben jártam.De nekem a férjem volt már fél éve, én nagyon szerettem és ezért nem dobbantottam de jól is tettem és 9 éve együtt vagyunk+babócával.
De te csak másfél éve vagy vele együtt.Együtt éltetek már vagy van valami közös?Mert ha nincs én inkább hagynám a jelenlegi kapcsolatot és nem az új srác végett,hanem ha egyszer már ez szöget ütött a fejedbe akkor legközelebb is fog és csak húzod- halasztod, az évek meg csak mennek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!