Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Mekkora a farkatok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mekkora a farkatok?

Figyelt kérdés

Komoly és valós méreteket szeretnék kérni.

Ha 5 centi azt is megírhatjátok :$

és kort is lécci

2012. júl. 25. 19:02
1 2 3 4
 31/37 anonim válasza:

Tudtommal a világon lemért legnagyobb farok 35cm, és egy vékony testalkatú férfié, valahol olvastam, és a férfi is kb. 172cm magas lehet. Ennek a 35cm-esnek nem jut eszembe a neve. Viszont van egy 30cm-es farok, akinek a neve eszembe jutott: John Holmes.

Itt találtok róla videókat, ha megszeretnének tekinteni: [link]

2012. júl. 25. 21:10
 32/37 anonim ***** válasza:
akkora, hogy kevés csaj tudta eddig állkapocsfájdalom nélkül tartósan kényeztetni
2012. júl. 25. 22:42
 33/37 anonim ***** válasza:

Persze, de ő is szedhetett cuccost, vagy 100000000/1 ember ilyen.

Magyarország átlagmérete 15. Ettől akinek itthon nagyobb van, az örülhet :D

Mellesleg 14 centi képes kielégíteni a legnehezebb nőt is. Szóval akinek az alatt van, az sajnos sajnálja el magát xd, vagy szedjen gyógyszereket (nemtudom mennyire káros).

2012. júl. 25. 23:56
 34/37 anonim válasza:
Ha érdekel nézd meg Webcamon :)
2012. aug. 5. 08:35
 35/37 anonim ***** válasza:

figyelj! nekem 20 centis van és a kezdetétől mérem job vagy bal oldalt. Nem értem azokat akik azt mondják, hogy az emberek hazudnak a méretükről, mivel:

1.) Ezen az oldalon ha hazudsz, vagy nem lárszik a neved így semmi értelme, vagy ha igen és esetleg így jönnének rájuk a csajok akkor a csaj meg úgy is észre veszi ha 25 helyett 12 cm nem?

2.) Ugyan ez igaz a valóságra is ha nagyot hazudsz úgy is lebuksz.

Szóval szerintem nincs értelme hazudni. Van nagy is kicsi is fürge is lomha is... el kell fogadni. :D

2012. aug. 8. 14:06
 36/37 anonim ***** válasza:
Én felülről mértem nem alulról most akkor melyik az igaz méret?
2012. aug. 9. 19:43
 37/37 anonim ***** válasza:
Mármint nem oldalról
2012. aug. 9. 19:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!