Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Barátnőmmel 5 hónap után lefeküdtünk. és ha teherbes esett? :OO
Figyelt kérdés
Talán a 6-ik alkalommal történt az hogy felálltam az ágyról és a gumi teljesen ki volt szakadva...Nem tudom hogy most mi van mit tegyek :| :// mennyi az esélye hogy teherbe essen ?És ha esetleg Isten ments teherbeesne akkor az apja tudta nélkül is lehet nőgyőgyászhoz fordulni?Vagy esetleg az én szüleim belegegyezése is elég az elvetetéshez?2012. júl. 25. 07:38
1/3 anonim válasza:
ha nem múlt el még 72 óra akkor irány a nőgyógyász esemény utániért... ha már elmúúlt, akkor terehsségi teszt és a tájékoztatóban leirt használat (ajánlott kétszer végezni) ha terhes lett (és abortusz)akkor nem tudjátok megkerülni apukát, szóval kifogják tekerni a nyakad...
2/3 anonim válasza:
Így van, ha 72 óra még nem telt, akkor nőgyógyász ASAP.
Ha elmúlt, akkor tessék elkezdeni imádkozni, aztán ha késik, akkor terhességi teszt. A te szüleid beleegyezése hogy lenne már elég? A te testedről van szó? Vagy tán testvérek vagytok? Nem. No, akkor ha megcsinálni volt kedved, akkor vállald is a felelősséget. Többek között erre mondják, hogy akkor kell szexelni, ha már felkészültél rá. És ha már letelt a 72 óra, és nem tudtad azonnal, hogy akkor irány a nőgyógyász, akkor nem voltál felkészülve.
24/N
3/3 anonim válasza:
Nem muszáj az apját bevonni. Az anyjával is mehet, ha van neki... Hány évesek vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!