Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kis mell undorító?
Figyelt kérdés
Nem értem, hogy tetszhet ez bárkinek is. Az olyan kislányos, gyerekes, egy nő attól nő hogy formás.2012. júl. 24. 21:20
11/20 anonim válasza:
látjátok csajok h h kiállunk melletettek ;)
kérezik eszerint díjazni amikor kis kukit láttok :D
12/20 anonim válasza:
Nem, dehogy undorító. Szép az is.
13/20 anonim válasza:
A legszebbnek vélt csaj ismerősömnek alig van melle.
Most nyaraláson is a legjobb nők/csajok akiket láttam szinte mind kis mellűek voltam, szóval nekem nagyon is bejönnek.
14/20 HalkHogen válasza:
Abszult nem érdekel a csaj mellmérete. Ezerszer fontosabb a helyes arc.
15/20 anonim válasza:
ja a kiscici nyerő nálam is, a szilikonnal szemben mindenképp.Ha nagy az sem baj de ne lógjon.
27/f
16/20 anonim válasza:
Nem, nem undorító! Nekem a kicsi is tetszik! Azt meg lehet simogatni, puszilgatni, finoman szopogatni!
F.
18/20 anonim válasza:
Nekem kicsi van, de ez van ezt kell szeretni, megműttetni egy pasi kedvéért se fogom:)
19/20 anonim válasza:
Nekem is kicsi van de most mit tegyek?Ezt kaptam az anyatermészettől,ebből hozzak ki azt amit lehet.Akinek meg nem tetszik az fogjon magának egy tehenet,annak aztán lehet gyürkészelni a tőgyét.
20/20 anonim válasza:
Jajj istenem minden pasi milyen kismell párti lett hirtelen! De azért mégis a nagymellű nőket nézitek meg az utcán, meg a neten is arra huzigatjátok a bőrt! Kicsit szánalmas!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!