Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » És a 97/73/97 milyen? (mell-de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

És a 97/73/97 milyen? (mell-derék-csípő)

Figyelt kérdés

(Kép nincs, és

később sem lesz... csak ha már olyan sokan megkérdezik...)

2012. júl. 24. 19:07
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:

hát ha nem kapunk képet akkor nem udunk válaszolni. ez ilyn egyszerű

amúgy magasságot és testsújt is írhatnál

2012. júl. 24. 19:43
 12/31 A kérdező kommentje:

Tényleg nem úgy értettem...

De itt kép, csak már látom a lelki szemeim előtt a válaszokat...

[link]

[link]

2012. júl. 24. 19:52
 13/31 anonim ***** válasza:

Puszta ilyen adatokból még nem lehet tudni. Lehet egy sportos, széles csípőjű, izmos, kerek seggű és nagy mellű csaj is, akinek kicsit vastagabb a dereka, mint kellene. Szóval egy homokóraalkatú majdnem bombanő. Mondjuk több tucat nőből, akinek ilyen adatai vannak, egy ilyen lehet. A többi az egyszerűen el van hízva, bár azt legalább a javára lehet írni, hogy arányosan.

Mondjuk ha 185 centi magas vagy, akkor lehet, hogy elhízva sem vagy, csak nagy vagy és erős.

De te minden bizonnyal pontosan tudod magadról, hogy milyen vagy, úgyhogy a kérdés értelmetlen. Ha kövér vagy, attól még kövér maradsz, ha itt kép nélkül elkezdik majd neked bizonygatni, hogy minden rendben veled.

2012. júl. 24. 19:54
 14/31 anonim ***** válasza:
Közben látom a képet, na. Szerintem teljesen jó arányaid vannak, de ha javítani akarsz magadon, egy picit tényleg fogyhatnál (hason, karon azért látni, hogy nem sportosságból jöttek össze ezek a méretek, hanem van némi súlyfelesleged). De nem súlyos amúgy, szerintem sok pasinak tetszhetsz így is. Nekem biztos.
2012. júl. 24. 19:58
 15/31 anonim ***** válasza:
húú,jól nézel ki,nekem tetszel!:)
2012. júl. 24. 19:58
 16/31 A kérdező kommentje:
Nem vártam bizonygatást... Gondoltam a halom hasonló kérdés mellett elfér az enyém is...
2012. júl. 24. 20:00
 17/31 anonim ***** válasza:
F@sza a padló! Pont ilyet keresek! Hol vették apuék?
2012. júl. 24. 20:05
 18/31 A kérdező kommentje:

Akkor keresd tovább, ebben sajnos nem tudok segíteni...

Többiek válaszát köszönöm...

2012. júl. 24. 20:13
 19/31 anonim ***** válasza:

miénk is hasonló és vagy praktikeres vagy baumaxos.

az alakod meg gyszerűen isteni.

2012. júl. 24. 20:14
 20/31 anonim ***** válasza:
Jegygyűrű van rajtad?
2012. júl. 24. 20:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!