Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érzitek az ellentmondás ebben? "Nem számít a pénz, de azért ne legyen a pasi egy csóró"
Persze hogy más ha egy nő tartja el a férfit. Végülis ez belénk van kódolva nincs ezzel baj. De mivel hatalmas emancipáció van, ezért ilyen szempontból az mellékes hogy a férfi tartja el a nőt, vagy a nő a férfit nemde?
Mivel egyenrangú mindkét nem.
szerintem az teljesen mindegy, hogy ha már el kell tartani valakit akkor ki tart el kit...
de az meg megint más, hogy az az 1 fizetés 50ezer, vagy 500ezer havonta... a szerelemtől nem fogtok jóllakni...
persze az ilyen hősszerelmeseknek hiába magyarázzuk. na mindegy, ők nyugodtan keressenek akkor egy csövest aztán éljenek az utcán olyan fene nagy szerelemben
"a feltételek, az elvárások, az igények, amik máris megváltoztatják az emberek által vélt szerelem fogalmát."
Persze, hogy ott van, hiszen magammal szemben is vannak igényeim, elvárásaim. Még magasabbak is, mint másokkal szemben. Nem értem, miért kellene tolerálnom ha valaki nem dolgozik és nem is akar. Ha dolgozik, akkor nekem teljesen mindegy, mennyit keres. És akkor most jön az, hogy ha elveszíti a munkáját a pasim, akkor otthagyom? Dehogy. Bárkivel előfordulhat. A lényeg az akarás. A páromnak is legyenek céljai, nem hátrány, ha a céljaink összeegyeztethetőek. Minthogy a fene nagy szerelemből megélni nem lehet, ezek is fontos szempontok. Hiszen nem annyi az élet, hogy nah, megtaláltam az igaz szerelmet és vége a mesének, boldogan éltek, míg meg nem haltak. Ami a vége főcím után van, az sokkal nehezebb: egzisztencia megteremtése, családalapítás, gyereknevelés. Ezt egy olyan emberrel nem lehet megtenni, aki nem akar dolgozni.
24/N
"A legtöbb mai kapcsolatban ott van az érdek, a feltételek, az elvárások, az igények, "
igen, én kérek elnézést, hogy igényes vagyok és nem elégszem meg egy hányásos szakállú büdös hajléktalan alkoholistával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!