Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szoktatok leszólítani egy lányt?

"What time is it?
Oh, sorry, you speak English?
Ah so no?
Okés akkor folytassuk magyarul..."

Kocska, buli valami :
1 dolog van amit a lányok 80%-a utál...
Ha ugy vágodsz oda hozzá hogy "Mien szép vagy" megyhogy "olyan aranyos vagy" én ettöl hányingert is kapok...
Menj oda és kérdezd meg hogy kikkel/kivel van? Meg hogy mghivhatod-e egy italra. Italozás közben meg modnhatod neki h " A barátod nagyon szerencsés hogy ilyen barátjöne van" ennél jobb duma nem nagyon van. Jah és hagyd hogy dumáljon magárol nem muszály odafigyelned rá csak legalább tettesd és néha néha modn hogy aha.. meg hogy értem :P
És készis :D
Utcán:
Ha többször is látsz egy olyan lány aki bejön akk menj oda hozzá mintha nm nagyon ismernéd a környéket és kérd meg hogy esetleg eltudna vezetne egy XY étterembe vagy kocsmába vagy valami. Ha igent mond akk szimpi vagy neki ha meg csak utbaigazit (elmondja h merre menj) akk tegyél le rola... Ha elvezet akk kérdezd meg töle hogy meghivhatod valamire a segitségéért cserébe :) ha meg kéreti magát közben meg mosolyog akk nyert ügyed van :d csak unszolja magát :D addig kérjed te is öt mosolyogva amig be nem adja a derekát :D
Szerintem ezeket probáld meg :D Nekem 100% bejönne :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!