Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok. Miert van az h a fiukkal nagyon joba tudok lenni?
Figyelt kérdés
vagyis...en mindig segitek a barataimnak osszejonni azzal a fiuval aki tetszik nekem. Es olyankor en nagyon sokat beszelek a fiuva. de ahogy a kapcsolatnak vege a baratsagunknak is annyi...ezen hogy tudnek valtoztatni? (siettem...bocs a helyesirasert)2012. júl. 23. 22:42
1/2 anonim 

válasza:

Nem pontosan értem mit írsz, de válaszolok arra amit kivettem. Ha összehozol valakivel, valakit, és azok szétmennek, akkor az azt jelenti, hogy nem voltak összeillőek, te pedig mégis összeboronáltad őket. Ez kihatással van a két féllel való kapcsolatodra. Ne akarj mindenbe beleavatkozni, ha valaki megakar valakivel ismerkedni, akkor válassza a megszokott utat, és ne másokra bízza azt.
2/2 anonim 

válasza:

utána is beszélj vele nem nyomulósan csak mint egy baráttal hagyd kibeszélni magát aztán valahogy adagold be neki hogy TE megfelelő lennél számára mert megértő vagy blabla.. meg te más vagy mint a többi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!