Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van okom félni?
Figyelt kérdés
A mestruációm már több, mint egy hete késik. Vettem egy tesztet, de negatív lett. Mi lehet a baj? :S2012. júl. 23. 13:47
1/3 anonim válasza:
Szexeltetek bármilyen módon úgy, hogy az rizikós? Értem itt az "időben kivette" f@szságokat is...
Ha nem, és a teszt is negatív, akkor valszeg stressz, nyugtalanság, betegség, egyéb gyógyszerek vagy akármi miatt késhet.
Ha igen, és továbbra sem jön meg, vegyél még egy tesztet, vagy menj el egy nőgyógyászhoz.
2/3 anonim válasza:
Hallottam olyanról is, hogy van olyan, hogy 1 évben 1 hónapban nem jön meg. A barátnőmnek is kihagyott egy hónapban...
3/3 anonim válasza:
Nem kell félned van ilyen másnál is nem csak nálad. Ha továbbra se jön meg akkor próbáld meg megint a tesztet. De nem valószinű hogy kell félned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!