Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, nektek mi jön be?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, nektek mi jön be? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

19 éves vagyok, 173 cm és emellé 53 kg.

Emellé szemüveges vagyok, rövid barna hajam és zöld szemem van, inkább a sportos stílust kedvelem.

nem vagyok népszerű a fiúk körében, ez azért van mert nem vagyok egy egyéjszakára megkapható plázacica, vagy változtassak valamin?

előre is köszi a Normális válaszokat! :)

2012. júl. 23. 13:45
1 2
 11/15 anonim válasza:

szerintem egyáltalán nem azért vagy nem népszerű a fiúk körében, mert nem vagy könnyen megkapható... én pl. egy olyan lányt sem ismerek aki olyan lenne, de lehet, h azért van, mert az olyanokkal nem ismerkedek ^^

egyébként, ne haragudj, de így külsőre elég átlagosnak írtad le magad, (pedig lehet, h kilógsz, mert olyan jól nézel ki, de a leírásból nem látszik), szerintem nem magadon, hanem a baráti körödön kéne változtatni, ha olyan barátaid vannak, akiknél az a menő csaj, akit 5perc után szobára viheted

18/f

2012. júl. 23. 13:57
 12/15 Uwl ***** válasza:

Isten ments, hogy változtass!

Sokkal izgalmasabb olyan lányt meghódítani aki nehezebben adja magát. Kihívás!

Az emberekben él az a szereóotipia, hogy aki szemüveges az okosabb, amitől az alacsonyabb inteleigenciával rendelkező srác megriad, mert ő csak kirakatnak akarják a lányokat (de nehogy megszólaljon), isten ments, hogy önálló akarattal rendelkezzenek.

Azt irigyled, hogy azok a pics.. minden este más ágyában végeznek?

[link]

2012. júl. 23. 14:00
 13/15 ASOT ***** válasza:

még is mennyire rövid az a haj?

és hogy öltözködsz? fiúsan sportosan?

a súlyoddal és az alakoddal nem hinném h gond lenne. azaz 53 teljesen jó.

szóval vagy a haj vagy a ruha vagy a szemüveggel van gond ha a dédnagypapádét hordod..

szóval??

2012. júl. 23. 14:01
 14/15 Uwl ***** válasza:

*

ezt a linket akartam sry

[link]

2012. júl. 23. 14:04
 15/15 A kérdező kommentje:

nem fiúsan sportosan, csak imádom pl. a tornacipőket plusz van néhány lógós felsőm, gatyám.

a hajam váll fölött 5 cm-ig ér

és volt már komoly kapcsolatom szóval nem annyira vészes a helyzet csak érzem hogy nagyon kevés fiúnak jövök be. (eddig kb. 2-3 összesen) ezért gondoltam, hogy megkérdezem van-e baj velem

köszönöm a válaszokat :)

2012. júl. 23. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!