Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek milyen alkat jön be? Alacsony vagy magas lányok?
Figyelt kérdés
2012. júl. 23. 09:34
11/23 anonim válasza:
Nekem egyértelműen az alacsonyabbak, 160 körül vagy alatta, teltebb (legyen fenék + mell). De azért nem ez a legfontosabb, természetesen, egy magas, vékony lány is nagyon tud tetszeni.
12/23 anonim válasza:
a fiúknak általában mindegy,nem foglalkoznak ilyenekkel,legalábbis a normálisabbak.viszont ez teljesen mindegy mert a magasabb lányoknak a magasabb srácok tetszenek,szóval ha én ugyanolyan magas vagyok mint egy lány akkor már esélytelen vagyok.
13/23 AvernusTriad válasza:
Nem zavarna, bár nem túl nagy rá az esély :)
14/23 anonim válasza:
Annyian vaguynk haverok, ahányan itt azt modnták, hogy alacsony, és nekünk a magasak jönnek be....
-.-
15/23 Diavolino44 válasza:
Max 170 cm. De inkabb 165 cm. Vekony de legyen hozza egy legalabb B kosaras mell.
S engem zavarna, ha magasabb a lany illetve ha duci testalkatu. Szeretem azt erezni ,hogy ez a lany pici torekeny s vedelemre szorul. Biztos csak egy oszton..
16/23 A kérdező kommentje:
12-es.. szerintem ez emberfüggő..
Azért mégiscsak jobban néz ki egy alacsonyabb csaj egy magasabb pasival, mint fordítva... (de ez csak szerintem)
2012. júl. 23. 10:32
17/23 A kérdező kommentje:
15-ös.. teljesen egyetértek veled..:D
2012. júl. 23. 10:34
18/23 anonim válasza:
A lényeg, hogy nálam alacsonyabb legyen
19/23 anonim válasza:
160-180
én 190 cm vagyok szóval a 180 még belefér, de azért annál már ne legyen magasabb
20/23 anonim válasza:
hát én egy 19 éves, 173 cm-s, 53 kg-os lány vagyok és, bár nem vagyok népszerű vagy "B-kosaras", már a második komoly kapcsolatom élem és nagyon boldogok vagyunk együtt :) a barátom kb. 5 cm-rel magasabb nálam de nem zavar hogy csak ennyivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!