Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszataszító, ha egy modellmagasságú lány egy picit husisabb?
175 cm magas vagyok. Az alakom nem a legtökéletesebb (legalábbis szerintem), egy picit husisabb vagyok, mint a velem egymagas modell lányok/nők. De ne értsétek félre, a kövérségtől még nagyon messze állok, szerencsére. 60 kg vagyok, tehát kb. 5 kilóval vagyok több, mint az átlagos modellalkatúak. A BMI indexem 19.6, tehát normál testalkatú.
De azért kíváncsi lennék rá, hogy ti mit gondoltok erről.
Nos, mi a véleményetek? :) (csak őszintén)
Igen, sokan mondták már, hogy rossz a felfogásom :)
A helyzet az, hogy én mindenben nagyon maximalista vagyok, így beleértve az alakomat is. Próbálom a legtöbbet kihozni mindenből, tehát kicsit bepánikolok, ha például a téli ünnepek alatt rámrakódik 1-2 kiló, és akkor a következő hetekben azon vagyok, hogy ezt 'kijavítsam'. Ez van, egy picit talán parás vagyok az alakomra :)
Megint ezek a kérdések... BMI-je épp csak a kiéhezett szint fölött, belinkel két tökéletes alakú nőt azzal, hogy ő ilyen, és siránkozik, hogy visszataszító-e.
Bébi! Menj már a fenébe!!
175 cm-el és 60 kg-al?hú de dagi lehetsz:D
de megnyugtatlak mielőtt anorexiás leszel,hogy ez a normális,sőt...
és a 175 cm-hez 55 kg amit ideálisnak irtál,had ne mondjak arra semmit,csak a kutyák játszanak csontokkal:D
Köszönöm mindenkinek az eddigi kommenteket.
A 'csak a kutyák játszanak a csontokkal' mondat nagyon tetszett :)
Mindeninek megy a zöld kéz :)
1. A modellek nem szépek. Jól áll rajtuk a ruha (ezért léteznek), de meztelenül kb. olyanok, mint akit most mentettek egy lakatlan szigetről. A férfiak többsége azért nem erről álmodik.
2. Nem vagy husis. Ha már a BMI-det nézzük, akkor alulról verdesed az ideális tartományt.
Úgy látszik,egyedül vagyok a véleményemmel,de szerintem a linkelt képeken lévő női test igencsak messze áll a tökéletestől! Ha a lábad hosszabb,úgy jobb az összhatás, de ha aránylag ugyanilyen vastag,akkor lényegtelen,cseppet sem nézel ki jobban. (Persze az arcod nagyon sokat számít!!) Mindenkinek más tetszik,felesleges lenne azon vitatkozni,h kenek mi a szép,de elmondom,h nekem a vékonyabb lányok jönnek be. Nem érdekel a BMI,se az,h hány kg,csak vékony legyen és szép arcú,ami a külsőségeket illeti. Szóval a képek alapján,ha a maximalizmusra törekszel,fogyhatsz 2-3 kg-ot. Viszont írtad,h sportolsz...akkor gondolom izmosabbnak kell lenned a piros bikinis,kicsit plöttyedt nőnél,és így már másként festhetsz. Egy szó,mint száz,kép nélkül nem tudom eldönteni,h bele férsz-e a "nekem tetsző vékony" kategóriába (persze egyáltalán nem vagy dagadt!). Ha úgy gondolod,kicsit husisabb vagy,ne hallgass az ismerőseidre,a többség úgyse fogja azt mondani,h fogyj,mert irigyek!
27/F
szerintem undorító
nem szeretem a malacokat
19F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!