Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiú vagyok. Ha azt akarom, hogy megnőjenek a melleim, mint a nőknek, milyen tablettát szedjek?
Szia! Nem tudom, mennyi idős vagy, de ha komolyan gondolod és 18 alatti az életkorod, akkor szerintem beszélj a szüleiddel. Mostanában hallani Szecsődi Karcsi 'átalakulásáról' esetleg olvass utána, hogy ő mivel kezdett. Ha jól tudom először a mellei növekedtek meg. Mondjuk Ő teljesen meg akarja változtatni a nemét, nem elégszik meg a mellnagyobbítással (bár azzal sem vagyok tisztában, hogy neked mik a terveid a továbbiakban, de természetesen az a Te dolgod). Viszont semmi esetre se próbálkozz bizonytalan hátterű-hatóanyagú gyógyszerekkel, kotyvalékokkal nehogy valami károd származzon belőle. Én azt javasolnám neked, hogy fordulj egy olyan orvoshoz aki segíthet ezen a téren. Nem is tudom, talán egy nőgyógyász el tudja kezdeni ezt a fajta kezelést. Nem bántásból vagy ilyesmi, de először lehet, hogy egy pszichológushoz kellene fordulnod, hogy biztos legyél abban, tényleg ezt akarod-e, mert nem hinném, hogy könnyen visszafordítható lenne, -ha meggondolnád magad-, de ha mégis akkor szerintem elég nagy károkat okozna a szervezetedben ez az oda-vissza váltogatás.
Remélem valamennyit tudtam segíteni!
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!