Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minek kell anyámnak óvszer?
apám 2 hete nincs itthon, de elfogyott egy doboz óvszer...kérdem mi a francot csinált vele? ágya mögött találtam meg a csomagolását.
tuti hogy nem csávóval volt
"anyu 37 én 16 pasim 25"
Ajjaj, kezd izgalmas lenni:P
Ha anyád még csak 37, a barátod meg 25, akkor szerintem is esélyes, hogy ő a hunyó.
A barátod mindent bevet, hogy a leendő anyósával minél jobban megférjen. :DDD
Lehet velem van a hiba, vagy, hogy nem vagyunk elég "laza család" :D de nekem még csak meg sem fordulna a fejemben a saját szüleim szexuális életét firtatni magamban..... Nem azért mert tabu téma, egyszerűen NEM AKAROM tudni.
Amúgy itt mindenki csak találgatni tud, valós választ max akkor kaphatsz, ha megkérdezed az érintettet :P, anyukádat. Amúgy én is csak a vibrire tudnék tippelni, hogy talán amiatt.
18L
Vibri tuti hogy nincs itthon
Háát a pasimmal is kétlem, mert apu benne van a sajtmaffiába, szóval nem merne hozzányulni anyámhoz..bár nem tudom, mostanába havi 1x ha szexelünk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!