Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 86/72/87 (mell, derék, csípő sorrendben),175 cm-es magassággal milyennek számít?
Ducinak, esetleg pont jónak gondoljátok? A válaszokat csak őszintén :)
És légyszíves tüntessétek fel a nemet és a kort is, ha lehet.
Köszönöm! :)
Ez nem az a kategória, amin van mit fogni, hanem szimplán nagy a hasad. Ha a van mit fogni kategória lenne a lány, akkor
A) nem 57 kg lenne a 175 cm-hez, hanem legalább 60
B) a dereka legalább 20 cm-re lenne kisebb mint a melle és a csípője.
Ráadásul az 57 kg azt is elárulja, hogy izom az nem sok van rajta, a derekán háj van, nem is kevés. Minden este 20 perc hasizom, két hónap alatt lemegy.
a hasazástól hogy menne már le a dereka,amikor ez a gyakorlat alig éget kalóriát?
az aerob edzés sokkal többet éget.
Ha megfigyeled pont, hogy a fittness edzőknek szinte nincs is dereka.
20cm-el, meg orbitális melleket jelentene vagy tényleg vékony derekat.
Jézusom! Nekem is pont ekkorák a méreteim! És 175 cm vagyok! :D (65 kilóval...) Szerintem pont jó. A hasam elég vékony, kiállnak a csípőcsontjaim. De ez amúgy sok mindentől függ. Nekem tényleg elég vastag a csontozatom, ezért olyan, mintha fogyóztam volna erre az alakra, pedig nem. Sokan mondták már, hogy milyen vékony vagyok, pedig amúgy szerintem nem. Pont jó ez így. :D
19/L
Ezek jo meretek, de a pocit le lehetne egy kicsit faragni! Enis kb akkora vagyok mint te es derekam 75os fiu letemre, szal kicsit sok neked a 72. Amit tudok ajanlani: futas, uszas es tanc. Minden masodik nap 1-2 ora maximum eleg lesz.
Amugy hany eves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!