Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Valaki mást is átvert e már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki mást is átvert e már az az oldal hogy star-chat? Hogyan küldtek számlát a telefonról? Hogyan lehet kivédeni az ilyen ál chatelő cégeket?

Figyelt kérdés
nehogy bárki is kipróbálja mert pórul jár, nem létező személyek nevében válaszolnak és mire gyanussá válik már sms eztél jó párat. az ÁSZF egyoldalú és neked nagyon hátrányos persze alig olvasható miniatűr betűvel van írva haloványan..hogyan engedhetnek ilyen "céget" létezni???
2009. júl. 15. 06:41
1 2
 11/11 anonim válasza:

Ne keresd a nem létező lányt előző kommentelő.

Ez egy hazug álbanda.

Én 2000 mínusszal jöttem ki a dolgoból, még éjszaka is küldték az sms-eket.

Nagyon durván leállítottam, akkor hagyta abba, le is tiltattam azt a telszámot, a mobilszolgáltatómnál.De viszont sajnos nem hagyta a mobilcég, hogy ne kelljen kifizetnem, mert végülis, nem én csináltam a számlát, hanem kapott sms-ekből gyűlt össze.ÚGYHOGY NEHOGY MÁSOK IS BEDŐLJENEK!!!!

2012. febr. 1. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!