Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak még férfiak akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak még férfiak akik szeretik a kövér lányokat?

Figyelt kérdés
2012. júl. 21. 19:07
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
köszi de ezt én nem igy látom sajnos :( de már teszek ellene h ez ne igy legyen :)
2012. júl. 26. 10:31
 22/24 anonim válasza:
100%

Szia. Én is ezekkel a paraméterekkel vagyok mint te kb. csak én 16 vagyok és igen vannak még olyan fiúk csak meg kell találni őket.

Én nem vagyok egy szép lány de azért már sokan mondták hogy szeretnek meg hogy bejövök nekik.

Úgyhogy igen is vannak csak azokat nem a páwák meg a plázakandúrok körében kell keresni.

2012. júl. 29. 14:36
 23/24 A kérdező kommentje:
:) nyugi ők eggyátalán nem az én eseteim, sőőőőt ... és köszi a választ
2012. júl. 29. 17:20
 24/24 anonim ***** válasza:
Nálam kis túlsúly belefér(persze nem 200kg-os), de mindemellett inkább élő találkozás beszélgetések után döntök ilyen téren ki az aki bejön.
2012. okt. 17. 14:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!