Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Milyen a barátnőd fanszőrzetének a fazonja? Milyet szerettek?
Figyelt kérdés
Akkor is szeretkeztek, ha már szúr egy picit?
Korotokat írjátok oda légyszi.
2009. júl. 14. 23:35
1/7 anonim válasza:
Olyan nincs, hogy a fanszőrzet minősége visszatántoríthatna egy kiéhezett "vadkant" a szextől.
Szerintem túl nagy jelentőséget tulajdonítasz a fazonnak.
Ha aggódsz emiatt, akkor ülj le és beszéld ezt meg a barátoddal.
2/7 SzSzili válasza:
Mindegy milyen. Ha strandra megyünk ne látszódjon tehát a bikinivonalat tüntesse el. Amúgy én utálom a borostát meg a kipattogzott bőrt még magamon is. De mégsem várhatom el hogy epilálja mert tudom hogy én abba belehalnék. Kettőnk közül ő az erősebb de nem szeretném hogy szenvedjen. Akkor inkább borosta.
4/7 anonim válasza:
Nekem teljesen mindegy,csak ne legyen "őserdő".Mert az gátolja az orális kielégítést.
19/F
5/7 anonim válasza:
Én lány vagyok és 18 éves. Nekem pici csík általában vagy csupasz teljesen. De elsősorban magam miatt, jobban érzem így magam. Szerintem, ha valakik azért nem szeretkeznek, vagy azért nincs orál, mert szúr, akkor az már régen rossz és iszonyat gáz. Ha valaki borotválja, nem is lehet minden nap borotválni, mert tönkreteszi a hámréteget. Szóval akkor emiatt csak 3 naponta legyen szex? Röhejes lenne. Maximum akkor lehet ezzel gond, ha a fiú is borotválja teljesen és egymást dörzsölik ki. Az szívás, de nekem nincs ilyen gondom:D
6/7 anonim válasza:
Nekem régebben kis csík volt, de mikor kérdeztem a barátomat azt mondta, hogy ő a teljesen csupaszt favorizálja de ezzel sincsen baja. Mindenesetre azóta nekem teljesen csupasz, és epilálom. Nekem nem szokott se szúrni, se kipattogzani.
7/7 anonim válasza:
Én a bikinivonalasat szeretem, utálom a borostát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!