Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Borotválás lent. De hogyan? /lány vagyok/
Én régen gyantáztattam, de meguntam, hogy mindig meg kellett várni, amíg legalább 1-2 centisre megnő, be kell jelentkezni, magyarul nem biztos, hogy akkor leszel csupasz, amikor akarod. Ha meg ráborotválsz, mert nem tudsz elmenni gyantáztatni, akkor meg újra marhára fájdalmas lesz. És igen, le szokta szedni az egészet, vagy ha kéred hagy csíkot.
Mostanában vettem egy epilátort és azzal szoktam bikinivonalnál és mindig egyre beljebb merészkedem vele, de csak fokozatsan, mert nagyon fáj. Így nem kell annyira kinöveszteni, mint a gyantánál és magamnak bármikor meg tudom csinálni. Utána jégkockával le szoktam legelni meg testápoló. Ahol meg már nem bírom borotva, guggolva zuhanyzás közben intim tusfürdővel vagy testápolóval, hogy csússzon és ne vágjam meg magam. Nem is vágom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!