Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Borotválás lent. De hogyan?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Borotválás lent. De hogyan? /lány vagyok/

Figyelt kérdés
Az a problémám.. hogy nekem sohasem sikerül teljesen leborotválni lent.. mert félek ,hogy belevágok.. :S mit tegyek? barátnőmnek ugyanez a problémája!
2009. júl. 14. 22:20
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nekem még nem volt gondom a szőrtelenítő krémmel, a három perces krémet használom és arra vigyázok,hogy a hűvelybe ne kerüljön. Alaposan lemosom és testápolóval bekrémezem utána. Olyat kell venni, ami bikinivonalra jó. Nekem a borotválás nem vált be, mert sokszor brutális vérfürdőt rendeztem vele.
2009. júl. 15. 07:43
 12/17 anonim ***** válasza:

Én régen gyantáztattam, de meguntam, hogy mindig meg kellett várni, amíg legalább 1-2 centisre megnő, be kell jelentkezni, magyarul nem biztos, hogy akkor leszel csupasz, amikor akarod. Ha meg ráborotválsz, mert nem tudsz elmenni gyantáztatni, akkor meg újra marhára fájdalmas lesz. És igen, le szokta szedni az egészet, vagy ha kéred hagy csíkot.

Mostanában vettem egy epilátort és azzal szoktam bikinivonalnál és mindig egyre beljebb merészkedem vele, de csak fokozatsan, mert nagyon fáj. Így nem kell annyira kinöveszteni, mint a gyantánál és magamnak bármikor meg tudom csinálni. Utána jégkockával le szoktam legelni meg testápoló. Ahol meg már nem bírom borotva, guggolva zuhanyzás közben intim tusfürdővel vagy testápolóval, hogy csússzon és ne vágjam meg magam. Nem is vágom.

2009. júl. 15. 08:08
 13/17 anonim ***** válasza:
Hm..az azért érdekelne,hogy Budapesten hol csinálnak ilyen intim gyantát.Ha valaki tud szakembert,kérem,írja meg,köszönöm!
2009. júl. 15. 12:13
 14/17 anonim ***** válasza:
0%
Égesd le. Fő a bátorság.
2009. júl. 17. 17:08
 15/17 anonim ***** válasza:
0%
Te jó ég!!!Ha nekem kellene én biztos nem mutogatnám magam egy kozmetikusnak.Mit szól hozzá a barátotok?Tud róla?Csak mert én ezért kidobnám az összes csajt akivel járok.Gondoljatok bele milyen mikor a pasitok mutogatja magát egy másik csajnak...Borzasztóak vagytok.
2009. aug. 9. 09:39
 16/17 anonim ***** válasza:
Utolsó hozzászóló: A legtöbb kozmetikus nő,így egy nőnek "mutogatja magát" nem pasinak.Azt, gondolom elvárod,hogy csupasz legyen a csaj lent,de azt,ahogy ezt eléri már felháborítónak tartod.Teljesen más kérdés,hogy én sem kozmetikussal csináltatom,mert szégyenlős vagyok,de nem ítélem el,ha más igen,gondolom tartósabb eredményt is tudnak elérni,mint otthon.
2009. aug. 9. 15:51
 17/17 anonim ***** válasza:
Hagyományos, melegítős gyanta és otthon magamnak tükörből. Teljesen le tudom szedni és kb. a 10. alkalommal már nem volt elviselhetetlen a fájdalom. Nem könnyű, de rá lehet jönni, merről kend és merre rántsd le.
2010. febr. 10. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.