Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem jelentkezik? Mit tegyek?
sziasztok. először is nagyon szépen köszi akik végig olvassa és válaszol is. kb egy hónapja neten megismertem egy srácot (msnen egy csopiból), és sokat beszélgettünk rengeteget, minden nap volt egyszer hogy hajnalig is.. egyszer camoztunk is.. ő is annyi idős mint én 17. Kevés kapcsolata volt és helyes, vagyis nekem nagyon tetszik ő is dicsért hogy szép vagyok és téll szinte mindenről beszélgettünk, meg fbkon is stb.. elhívott találkozni, csak előtte nyaralni voltam úgy volt hogy ha hazajövök akk a részleteket megbeszéljük de ezen a héten vmikor taliztunk volna ( nincsenek meg a tel.számok).. hazajöttem egy rövidet beszéltünk msnen utána lelépett köszönés nélkül(máskor is volt ez mert rossz a nete).. ez másfél hete volt, azóta se msn-re , se fbkra nem jön fel, nincsenek új eseményei teljes a kihalás.. nemtom h mi történhetett ! írtam 5 napja egy levelet h mi van vele, de arra se semmi.. nem hiszem h így koptatna le ha másik csaj lenne a dologban.. else tom képzelni h mi lehet.. nem tűzök ki napokat h meddig várjak mert nincsen más fiú.. nem is volt még barátom, de félek h megint csalódok ismerkedés terén..:( úgy éreztem h ő tényleg az igazi lehetne, annyira sajnálom ha nem találkoznánk..:(
szerintetek mi lehet? mit tegyek? köszi
mondom azért jobb ha felkészülsz arra,hogy vége.nem szabad magad ámítani abban,hogy lehet valami.
éld tovább az életed,és ha vissza ír akkor újra jó lesz minden :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!