Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éreztetek már így?
Lassan 4 hónapja, hogy vége lett egy 8 hónapos kapcsolatomnak, elég "viharos" volt, és elég csúnyán lett vége...azóta azt érzem, hogy megtört bennem valami, egyszerűen, mintha nem bíznék az emberekben...
Már nem szeretem ezt a fiút, a harag/gyűlölet is áttért közönybe...vágyom arra, hogy újra szerelmes legyek, az elmúlt 3 és fél hónapban nagyon sok fiú közeledett felém, de egyszerűen nem kötik le a figyelmemet, nem keltik fel az érdeklődésemet, pedig egytől-egyig mindegyiket kedves aranyos srácnak tartom...
Pár hete találkozgatok egy fiúval, akit kb. 2 éve ismerek, ő is nagyon rendes, a vonzalom is megvan köztünk, jól érzem magam vele, viszont ha nem találkozunk egyáltalán nem gondolok rá napközben, nem hiányzik...meg semmi ilyesmi....
tulajdonképpen arra lennék kíváncsi, hogy ez valaha is meg fog változni, csak a megfelelő embert kell megtalálnom, akiért ismét szívem-lelkem kitenném? vagy velem van a probléma és több bizalmat kellene adnom a felém közeledőknek?

igazából nem erőlködöm, nem randizom, akik közeledtek felém, azokkal általában facebook-on beszélgettem, vagy egy-egy buli alkalmával a közös társaság révén, de az újabb találkozásokat hárítottam, mivel érzem, hogy ha nincs az a szikra, akkor unott fejjel miért ülném végig a randit és miért hülyíteném szegény srácot?..
akivel pedig többször találkoztam, vele tényleg 2 éve barátok/haverok vagyunk...de nem hiszem, hogy szerelemmé/párkapcsolattá alakulni...
mindegy várok, mást nem tehetek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!