Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Éreztetek már így?

Figyelt kérdés

Lassan 4 hónapja, hogy vége lett egy 8 hónapos kapcsolatomnak, elég "viharos" volt, és elég csúnyán lett vége...azóta azt érzem, hogy megtört bennem valami, egyszerűen, mintha nem bíznék az emberekben...

Már nem szeretem ezt a fiút, a harag/gyűlölet is áttért közönybe...vágyom arra, hogy újra szerelmes legyek, az elmúlt 3 és fél hónapban nagyon sok fiú közeledett felém, de egyszerűen nem kötik le a figyelmemet, nem keltik fel az érdeklődésemet, pedig egytől-egyig mindegyiket kedves aranyos srácnak tartom...

Pár hete találkozgatok egy fiúval, akit kb. 2 éve ismerek, ő is nagyon rendes, a vonzalom is megvan köztünk, jól érzem magam vele, viszont ha nem találkozunk egyáltalán nem gondolok rá napközben, nem hiányzik...meg semmi ilyesmi....

tulajdonképpen arra lennék kíváncsi, hogy ez valaha is meg fog változni, csak a megfelelő embert kell megtalálnom, akiért ismét szívem-lelkem kitenném? vagy velem van a probléma és több bizalmat kellene adnom a felém közeledőknek?

2012. júl. 21. 13:58
 1/5 anonim ***** válasza:
Jelenleg én is így vagyok hogy volt egy nagy szenvedélyes szerelmem ami elég randa elutasításba ütközött... Most valahogy nehezen találok ugyanilyet akit ennyire tudnék szeretni. Közeledtek hozzám nagyon kedves fiúk. Most van egy barátom akit nagyon szeretek, de nem ugyanaz az érzés... Nem tudom hogy ez baj-e, hiba két ember iránt érzelmeket összehasonlítani. Próbálkozni kell :)
2012. júl. 21. 14:03
 2/5 anonim ***** válasza:
Az idő a megoldás. Kinél több, kinél kevesebb. Türelem. És nem kell erölködni, randizgatni fűvel fával, majd ha valaki szerelmet ébreszt benned akkor fogsz rá gondolni ne félj.
2012. júl. 21. 14:04
 3/5 anonim ***** válasza:
én stratégiát váltottam, pont emiatt. elegem lett abból, hogy egy idióta fiú miatt keseregjek hetekig, hónapokig, közbe ő meg él mint hal a vízben. ha valakivel összejövök bőven elég nekem a kölcsönös szimpátia, felesleges a szerelem, mert csak plusz probléma, ha vége van utána. legutóbb pl összejöttem egy fiúval, szimpatikus volt meg minden, de nem voltam belé szerelmes. másfél hét után meg se szó se beszéd kilépett a kapcsolatból, úgy hogy egyik nap még beszéltünk, másik nap és kövi napokban meg semmit nem reagált az üzeneteimre. most komolyan ezért legyen az ember szerelmes? tök fölösleges.
2012. júl. 21. 14:12
 4/5 anonim ***** válasza:
igen, volt :) tényleg idő kérdése(is). meg nem szabad, h a múlt meghatározza a jövőt.
2012. júl. 21. 14:18
 5/5 A kérdező kommentje:

igazából nem erőlködöm, nem randizom, akik közeledtek felém, azokkal általában facebook-on beszélgettem, vagy egy-egy buli alkalmával a közös társaság révén, de az újabb találkozásokat hárítottam, mivel érzem, hogy ha nincs az a szikra, akkor unott fejjel miért ülném végig a randit és miért hülyíteném szegény srácot?..

akivel pedig többször találkoztam, vele tényleg 2 éve barátok/haverok vagyunk...de nem hiszem, hogy szerelemmé/párkapcsolattá alakulni...

mindegy várok, mást nem tehetek :)

2012. júl. 21. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!