Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megváltoznátok egy lányért fiúk?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megváltoznátok egy lányért fiúk?

Figyelt kérdés
szinte minden lánynak a rossz fiú kell aki csak velük jó. persze biztos vannak ilyen fiúk de azért vannak olyanok is akik jók. és ti jófiúk megváltoznátok egy lányért? nem arra gondolok hogy drogozzatok,meg kerüljetek börtönbe hanem inkább a viselkedés,beszéd stb.

2012. júl. 21. 12:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
tuti nem változnék meg soha senki kedvéért. akinek kellek, így kelljek...
2012. júl. 21. 12:55
 2/11 anonim ***** válasza:
Ha szeret/szeretem akkor lehetséges. 19/F
 3/11 LynyrdSkynyrd96 ***** válasza:

egy lányért soha a saját magam jellemfejlődéséért már igen

Ezt a Skynyrd énekelte meg jól "And this Bird you cannot change"

4/11 anonim ***** válasza:
Megjátszás lenne. Ha valaki normális akkor hiába vesz fel egy bunkó menőző viselkedést bénán fog kinézni. Add önmagad, majd megtalálod a hozzád illő csajt. Ha egy csajnak a bunkók kellenek akkor járjanak bunkóval csak aztán ne sírjanak ha a pasi félreQr mondjuk óvszer nélkül és hoz nekik egy kis hepát, vagy trippert ne tán HIVecskét.
2012. júl. 21. 12:57
 5/11 anonim ***** válasza:

figyelj csak nem változnék meg egyetlen csajért sem, ennyi erővel változzon meg ő is az én kedvemért, semmivel sem ér ő többet mint én, sőt...

Én úgy változtatok magamon, ahogy én akarok, de viszont ha más akarja h változtassak ezen-azon sz@rok rá...

2012. júl. 21. 12:58
 6/11 galen malek ***** válasza:
néha néha 1 kis szerepjáték belefér az izgalom és a változatosság kedvéért de hosszú távon nem hiszem hogy megváltoznék teljesen :)
2012. júl. 21. 13:03
 7/11 anonim ***** válasza:
minden ferfi megvaltozik egy parkapcsolatban. ...a nok ritkabban, de mar erre is volt pelda.
2012. júl. 21. 13:05
 8/11 anonim ***** válasza:
" semmivel sem ér ő többet mint én, sőt.." sőt???? nálad kevesebbet ér?..
2012. júl. 21. 13:05
 9/11 anonim ***** válasza:

Megy a nagymellényes férfi duma. Persze persze nem változtok, meg a másik idomuljon, haha.

A gyakorlatban messze nem így van. Nagyon ritka, hogy egy férfi nem fordul ki, egy nő miatt.

2012. júl. 21. 13:07
 10/11 anonim ***** válasza:

Egyetlen egy ember sem változik meg a másikért. Aki ténylegesen változik, az önmagában is megváltozik/megváltozna, ott a másik fél csak a katalizátor, aki pedig a "párjáért" változik, az addig lesz más, amíg tart a kapcsolat, és többnyire neki se tűnik fel, hogy nem élvezi, amit másképp csinál.

Innentől kezdve szerintem teljesen 100%-ban fölösleges úgy belevágni egy kapcsolatba, hogy te majd ott jól megváltoztatsz mindent és átalakítod, mert esélytelen. Lehet, hogy ideig-óráig a kedvedért másképp működnek majd a dolgok, de ami hamis alapokra épül, az össze is omlik előbb vagy utóbb.

Ha valaki nem tetszik már a kezdet kezdetén úgy, ahogy van, akkor ne erőltesd a dolgot.

21L

2012. júl. 21. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!