Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találni olyan csajt, aki engedi hogy kényeztessem, és viszonzást sem várok el?
Figyelt kérdés
Nem a prostik érdekelnek....2012. júl. 21. 12:01
1/10 AvernusTriad 

válasza:

Tolonganak mindenhol, nézz körül.
2/10 anonim 

válasza:

"és viszonzást sem várok el?"
5 szóban leírtad a kudarcaid okát a nőknél
5/10 anonim 

válasza:

Kikapcsolod a gépet és ugy esetleg találsz
6/10 anonim 

válasza:

Ha jóképű vagy, bárhol. Ha csúnya vagy, sehol.
7/10 anonim 

válasza:

Ha jó pasi lennél, akkor a csajok találnának meg téged e célból.
Sok olyan kérdést láttam már itt csajoktól, hogy "Hogyan érjem el, hogy megdugjon?"
Szóval csak a szexuális vonzerőn múlik. Ha az nincs, akkor maradnak a prostik.
8/10 anonim 

válasza:

itt vagyok! Csak senki sem vesz észre...arra várok, hogy kényesztessenek.
9/10 anonim 

válasza:

Szerintem nem nehez talalni, csak magasak az elvarasaid!
Gondolom, legyen 70 kilo alatti, ne legyen pattanasos az arca, zsiros a haja es meg a fogsora is szamit neked, mi?
10/10 anonim 

válasza:

Viszonzast ugyis kapsz, mert az a lany szeretni fog!:-):-):-)
Hogy hol lehet ilyen lanyt talani? Hat ez jo kerdes... Ismerkedni barhol lehet...suli, munka, mozi, net, este a varosban setalgatva is talalkozhatsz egy helyes lannyal.:-)
18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!