Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, számotokra izgató, ha 2 fiú smárol?
2012. júl. 20. 21:43
31/51 anonim válasza:
Lehetnek bi-k is. És a kérdező talán nem is fiú. :D Vagy érdekelheti más miatt.
És érdekelheti heteroként is, h bejön-e az ilyesmi a csajoknak.
Na mindegy, nekem be. :DD
32/51 Linda Wandana Dana válasza:
szerintem undi 1 pasi pasdival az az izgi hogy velem smarol nem massal
34/51 anonim válasza:
Nem.Az én véleményem,hogy undorító..
35/51 anonim válasza:
Atyaég!! Dehogy izgató!!! Láttad a Total Eclipse című filmet?
Na, az olyan klassz, mikor ki van vetítve a falra, és eleve a filmkészítők ráközelítenek, és mivel vetítve van, még nagyobb is...
Szóval...
: /
36/51 anonim válasza:
35-ös vagyok, irodalom órán néztük
37/51 anonim válasza:
35: Természetesen nem MINDEGYIK izgató! Ahogyan a pasiknak sem izgató (inkább visszataszító), mikor két előnytelen külsejű leszbikus nő "falja" egymást.
Csak szépfiúk esetén érvényes, hogy izgató tud lenni. ;D
38/51 anonim válasza:
IGEN!
Nézzétek meg ezt a filmet:Imák Bobbyért.
Ez egyáltalán nem betegség!Szerintem nem kéne elítélni őket!
Ők is ugyanolyan emberek,mint mi!
39/51 anonim válasza:
Én fiú vagyok és ha választani kéne hogy melyik a stílusom és korom akkor tekerjetek a videóban ide: 1:18
40/51 lkjhhik válasza:
Én fiu vagyok de nekem nagyon izgató tud lenni egyböl kiverem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!