Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan viselkedjek, milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan viselkedjek, milyen praktikákat vessek be, hogy felkeltsem az érdeklődését?

Figyelt kérdés

Lesz egy három napos rendezvény, ahol két napot együttöltök egy fiúval, akivel volt pár randim, de nem jártunk, mert túl nagy volt a távolság. Azóta is tartjuk a kapcsolatot, minden fontos dolgot megbeszélünk, barátok lettünk. Szeptembertől a távolság már nem gond. És pont augusztus végén egy rendezvényen három napot együtt leszünk. Tudja, hogy én hajlandó vagyok vele összejönni, mert szeretem őt, ő azt mondja, hogy várjuk meg a szeptembert. Mit csináljak ott, hogy felkeltsem az érdeklődését? Legyek kacér? Esetleg viselkedjek vele szembe kihívóan? Tegyek utalásokat? Ha úgy hozza a helyzet megsimogathatom gyengéden, vagy hozzábújhatok, vagy az sok lenne? Mit tehetnék? Vagy legyek teljesen rideg, ne is foglalkozzak vele? Mi lenne a legcélravezetőbb?

Előre is köszönöm a válaszokat!

2009. júl. 14. 19:23
 1/6 anonim ***** válasza:
Legyél vele barátságos,beszélgessetek sokat,de ne nyomulj rá.Úgy értem a simogatást meg a hozzábújást felejtsd el szerintem.Ne legyél vele rideg,mert azt hiszi akkor,hogy már nem érdekled.Beszélj vele olyan témákról,amit tudod,hogy kedvel.Legyél csinos,hozd a legjobb formádat,hogy Te is magabiztos legyél.Ha ez megvan,akkor szerintem nyert ügyed van.Sok sikert!
2009. aug. 7. 19:03
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ne nyomulj,előbb légy baráti.Figyeld hogy Ő hogyan viszonyul hozzád. Rideg semmiképp sem legyél,de barátságos meg dögös az igen. Vedd fel a legjobb ruhád,szolid smink,legyél laza,de elragadó,de ne játsszd meg magad.finoman utalhatsz dolgokra,de ha úgyis tudja hogy szereted,sztem várd meg hogy ő lépjen.
2009. aug. 7. 19:08
 3/6 anonim ***** válasza:
Egy suliba fogtok járni és a gólyatáborban ismerkedhettek? Ha osztálytársak lesztek, ne kezdj vele, mert ha rosszul sül el a dolog, rossz lesz az év(ek) további része alatt osztálytársa lenni...
2009. aug. 7. 19:30
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Nem gólyatábor lesz, hanem egy több napos kiállítás.

2009. aug. 7. 19:33
 5/6 anonim ***** válasza:
Legyen hatalmas dekoltázsod. Akkor jó kis kiállítás lesz. xD
2009. aug. 7. 20:52
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

A szép (nagy) dekoltázs egyébként az alap :).

2009. aug. 7. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!