Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan viselkedjek, milyen praktikákat vessek be, hogy felkeltsem az érdeklődését?
Lesz egy három napos rendezvény, ahol két napot együttöltök egy fiúval, akivel volt pár randim, de nem jártunk, mert túl nagy volt a távolság. Azóta is tartjuk a kapcsolatot, minden fontos dolgot megbeszélünk, barátok lettünk. Szeptembertől a távolság már nem gond. És pont augusztus végén egy rendezvényen három napot együtt leszünk. Tudja, hogy én hajlandó vagyok vele összejönni, mert szeretem őt, ő azt mondja, hogy várjuk meg a szeptembert. Mit csináljak ott, hogy felkeltsem az érdeklődését? Legyek kacér? Esetleg viselkedjek vele szembe kihívóan? Tegyek utalásokat? Ha úgy hozza a helyzet megsimogathatom gyengéden, vagy hozzábújhatok, vagy az sok lenne? Mit tehetnék? Vagy legyek teljesen rideg, ne is foglalkozzak vele? Mi lenne a legcélravezetőbb?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Köszönöm szépen a válaszokat!
Nem gólyatábor lesz, hanem egy több napos kiállítás.
Köszi a választ!
A szép (nagy) dekoltázs egyébként az alap :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!