Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha magamat ujjazom miért nincs orgazmusom, és miért nem élvezem?
Figyelt kérdés
S.O.S.
Miért?
Hogy próbàlljam?
2012. júl. 19. 22:51
11/15 anonim válasza:
Nincs mit kérdező. De erre való ez az oldal, hogy választ kapjunk a kérdéseinkre, nálam is van olyan, hogy ha kérdezek, akkor kapom a választ és akkor döbbenek rá, hogy hú erre nem is gondoltam :)
12/15 A kérdező kommentje:
:D
2012. júl. 20. 00:02
14/15 anonim válasza:
Nem tudom hogy szoktátok csajok, de próbáljátok úgy, hogy előbb simogassátok a combotokat, és gondoljatok valami izgatóra, bármire, vagy bárkire ami izgató. Szóval kezdjétek a combotoknál, és haladjatok egyre benntebb az izé (most írjam le) :$ szóval oda...be, de csak szép lassan és fontos hogy legyetek nagyon ellazulva, és gondoljatok valami nagyon izgalmas, izgató dologra. Amúgy én meg nagyon vizuális típus vagyok és ahogy ezt leírtam hát izgató volt bevallom :] már bocsesz :D bocsi :$
15/15 anonim válasza:
Próbáld két ujjal, nekem ugy már jobb:) 15l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!