Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok arról, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok arról, ha egy srác sír (könnyezik) egy filmen?

Figyelt kérdés

16-18 éves srácokra gondoljatok.

Kiváncsi vagyok a véleményekre!

Szerintem nagyon édi.:)

16/L

2009. júl. 14. 15:23
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
52%
Azt gondolnám, hogy kisssé feminin. Van aki az ilyen tipusú fiúkat kedveli. Nekem ez nem nagyon édi, hanem inkább nagyon nyálas.
2009. júl. 14. 15:32
 2/23 A kérdező kommentje:

Pl. csajként nézed a barátoddal a Titanicot, és látod, hogy a film végén könnyes a szeme.:D

Manapság ritka az ilyen tizenéves fiú... nekem ilyen a barátom.:)

2009. júl. 14. 15:32
 3/23 anonim ***** válasza:
18%
Azt hogy meleg.
2009. júl. 14. 15:33
 4/23 A kérdező kommentje:
Miért, egy hetero fiú már nem könnyezhet?
2009. júl. 14. 15:34
 5/23 anonim ***** válasza:

ma 15:32

Azért sírt, mert egy süllyedő hajón volt, a semmi közepén.

2009. júl. 14. 15:44
 6/23 anonim ***** válasza:
50%
sztem aranyos. :)
2009. júl. 14. 15:46
 7/23 anonim ***** válasza:
79%
Hetero is könnyezhet. Vannak érzékenyebb és kevésbé érzékeny emberek. Nincs semmi szégyelnivaló abban, ha egy fiú kimutatja az érzelmeit, ha meghatódik egy filmen.
2009. júl. 14. 15:47
 8/23 anonim ***** válasza:
75%
15:32-es válaszát olvasva énmeg megnyugszom h vannak még normális nők is, és nem mindenki él-hal a "nőies-érzékeny-ölejjmegmereretvágok" fiúkért :)
2009. júl. 14. 15:48
 9/23 anonim ***** válasza:
68%

Azt gondolom, szerencsés az illető, mert nem ölték ki belőle az érzéseket a hülye "macsónak kell lenni, mer' az jön be a csajoknak" szövegekkel, valamint nem volt silány az érzelmi élete gyerekkorában. Az aki hagyja megélni magának az érzelmeit, nem kevesebb, hanem több, mint az, aki nem, mert inkább elfojtja.

Nekem is szokott könnyezni a szemem, ha meghatódom valamitől, örömtől, bánattól; ettől még nem hiszem, hogy kevésbé lennék férfias. (És könnyes szemmel is tudok pl. autót vezetni. Vagy akár lekeverni valakinek egy marha nagy maflást. Merthogy vannak akik félreértik a dolgot, és a gyengeség, félelem jelének vélik. Az ő tévedésük, az Ő bajuk.) :oD

2009. júl. 14. 15:54
 10/23 anonim ***** válasza:
62%

15:54-es hozzászólóval értek egyet teljes mértékben.

20/F

2009. júl. 14. 16:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!