Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még tényleg szép és kedves lányok?
Manapság azt vettem észre, hogy a szép lányoknak a bunkó, őket csak kihasználó pasik jönnek be. Hiába vagy egy lánnyal kedves, ha nincs BMW-d, akkor le sem sz@rnak. HA kedves vagy velük, visszaélnek vele. Sokan nem is szeretik a pasijukat, csak velük vannak, hogy legyen valakijük. Tényleg úgy látom, hogy a szép, igazán szép lányok egyre bunkóbbá válnak:( És egy normális fiúnak már esélye sincs egy ilyen lányra.
F/18
Lehet, hogy rossz körökben mozogsz, én nagyon, tényleg nagyon kevés ilyet látok. Bár igaz, idősebb is vagyok nálad (25), talán a mostani 18 évesek valóban ilyenek...?!
Nemsokára felvételi, jelentkezz az ELTE Tanítóképzőbe, ott sok rendes (és persze sok nem túl rendes) lányt találni, mindenki nagyon szép, és tényleg kedvesek általában. Vannak arra folyosós bulik is, látogass el egyszer az egyikre, ez talán jobb tanács, mint a pályaválasztás :))
Egyébként hogy a csudába ne lennének szép ÉS egyben kedves lányok? Itt vagyok pl én ;Đ
Mit értesz "normális fiú" alatt?
Szerintem igenis vannak még ilyen lányok, csak akiknek már túl sok hódolója volt, azok kezdenek elszállni maguktól... De sztem sokan vannak, akik a normális srácokat keresik. És sztem a fiúkról is elmondható ugyanez.
Rossz helyen keresgélsz, úgy tűnik, neked a p.csák a szépek, de azon meg ne csodálkozz, hogy azok ilyenek...
Én is elég szép vagyok (jó ez most nagyképűen hangzik, pedig nem vagyok az), mégis magasról lenézem a nagyképű, buta csávókat, akiknek csak a külsőségek a fontosak, irtózom az ilyen emberektől! A barátom egy nagyon kedves, helyes fiú, nem nagyképű, nem jár baromi drága ruhákban, viszont intelligens, sok mindenről lehet vele beszélni, nekem ez a fontos.
Az egyik legjobb barátnőm pedig egyszerűen gyönyörű, és mégis nagyon kedves meg szerény, a barátja se egy nagymenő majom, szóval hidd el, hogy vannak ilyen lányok, csak jobban nyisd ki a szemed, más körökben kéne mozognod, mert a sarkon bandázó p.csák bár jól néznek ki, de eszük az egy cseppnyi sincs.
19/L
Nincsenek.
1975-ben született az utolsó, Ő viszont már foglalt, Velem él. :D
Első vagyok. 15:53-as, csak álmodom...:) vagy csak vicceltem ;)
Ne vegyétek már olyan komolyan magatokaaat!
Nem csak a lányok lettek ilyenek, hanem a pasik is, ők is totál bunkók(tisztelet a kivételnek!) és általában csak jól megb****nak és otthagynak, vagy jól elhitetik veled h igen szeret aztán otthagy az exéért, de ők nem járnak,csak kézen fogva mászkálnak és smárolnak.. Nem, a pasik se bunkók(ez spec saját tapasztalat volt)
És nyugodj meg 18 éves vagyok, sztem annyira nem is vagyok csúnya, és még sincs pasim mert én nem jövök össze egy bunkóval, akiről ordít hogy csak kihasználna. Azonkívül engem nem is érdekel se a bmw se semmi, csak szeressen...
Látom nem vagyok egyedül ezzel a problémával. Bár én lány vagyok és 19 éves. Sajnos úgy látszik, hogy nem a megfelelő körökben mozgok, mert én sem találok normális fiút. Illetve dehogynem, csak egy a baj, van köztünk egy kis távolság. :D Én nem érzem, magam sem hülyének, sem pedig rondának... Volt már kapcsolatom, igaz csak egy és annak is két hónapja lett vége. A probléma az volt hogy nem voltunk szerelmesek... Sokaknak megy ez így, nekem nem...és sajnos kezdem azt érezni, hogy egyre kevesebben vagyunk azok, akik így gondolkoznak. Komolya kapcsolatra vágyom, ehelyett komolytalan udvarlókat kapok... Aranyosak meg minden:D, csak nekem nem az kell, hogy villoghassanak velem, vagy fordítva...
De ne keseredj el! Egyszer eljön a mi időnk. Úgy értem azoké, akikben van még egy cseppnyi érzés és nem a kapcsolatok számát nézik...:D
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!