Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen lányokra mondják hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen lányokra mondják hogy átlagos?

Figyelt kérdés
Képek is mutathattok, de milyen az a kimondott átlagos csaj?

2012. júl. 19. 20:38
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

szeretnék olyan átlagos lenni, mint Alexis Bledel :)

Az átlagos, aki nem tűnik ki a tömegből, tucatöltözék, nem csúnya és nem is szép. Szerintem viszont az átlagos csaj nem duci, inkább nyeszlett, nem sportos.

2012. júl. 19. 21:14
 12/20 anonim ***** válasza:
Szerintem az olyan lányokra mondják, hogy "átlagos", akik nem túl szépek, nem túl csinosak, de az ember nem mondja rájuk, hogy csúnya...mert az milyen már?? Inlabb odavágja, hogy átlagos. Hát nem tudom, én lehet nem venném jó néven ha valaki azt vágná hozzám "te olyan átlagos vagy", de lehet ezt csak én gondolom így.
2012. júl. 19. 23:17
 13/20 anonim ***** válasza:
2012. júl. 20. 00:18
 14/20 anonim ***** válasza:
Akiben semmi extra nincs. Nem csúnya, de nem is szép. A tömegben simán elvegyülhet, nem tűnik ki se pozitív, se negatív értelemben.
2012. júl. 20. 09:53
 15/20 anonim ***** válasza:
Hát sajnos ma már az átlagos a tömegstílus, tömegarc, tömeg viselkedés
2012. júl. 20. 11:56
 16/20 anonim ***** válasza:
80%

Itt mindenki azt hiszi hogy az átlagos ducit,szegény öltözékű,szürke egeret jelent csak?Nem.Lehet átlagos egy csak sminkkel szép,viszonylag jobban/divatosan öltöző nő/lány is,testalkattól függetlenül,ha nincs STÍLUSA.

szóval a tucatlányok is átlagosak valahol.

2012. júl. 26. 21:12
 17/20 anonim ***** válasza:
Hát...Talán aki elvegyül egy nagyobb tömegben, nem tűnik ki semmivel. Bár nem tudom, nem vagyok átlagos lány:P
2012. júl. 26. 21:22
 18/20 anonim ***** válasza:

Rám is mondták már sajnos. És az a legszebb hogy pont a sajt apám arra a kérdésemre hogy szerinted hogy nézek ki? Erre ő olyan átlagosan. Ez volt kb olyan 15 éves koromba. Gondoljátok mennyit segített az önbizalmamba....

Most 24 éves vagyok. Amúgy 1,68m vékony, szőke hajú.

2012. júl. 26. 22:11
 19/20 anonim ***** válasza:
Megnyugtatlak, ha szőke vagy, már nem lehetsz átlagos. :)
2012. júl. 26. 22:36
 20/20 anonim ***** válasza:

kinek mi átlagos

ha küldesz 1 képet nekem megmondom h 10 es skálán mennyi ;)

2012. nov. 6. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!