Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Ez nem gáz? Ma kaptam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ez nem gáz? Ma kaptam meg a fogaszabályzómat.

Figyelt kérdés

Ma kaptam meg a fogszabaályzómat..ráadásul szemüvegem is van.Nem ciki?Ti mit gondoltok az ilyen csajokról?

Akinek volt fogszabija neki milyen volt?Mennyi idő után kezdett el fájni?pár órája tették fel,de egyáltalán nem fáj.

2009. júl. 14. 14:04
 1/8 anonim ***** válasza:
nekem csak éjszakai volt, és akkor fájt nagyon, amikor levettem, szóval nemtudom, hogy a rögzített mikor kezd el fájni, de tudom, hogy a fiúkat ez nem nagyon tartja vissza.. sőt, van akinek külön tetszik. :) csak nyugi, nem ez fogja beárnyékolni a szépséged.. :)
2009. júl. 14. 14:08
 2/8 anonim válasza:

lassan majd lehet elkezd fájni, föleg akkor fog hogyha állit vagy húz rajta a fogorvosod, de akkor eléggé fog:S

a fogszabályzo pedig tényleg nem ciki, legalább törödsz magaddal

2009. júl. 14. 14:14
 3/8 anonim ***** válasza:

Szerintem a fogszabályzó tud szexi is lenni egy lányon. :) Ahogyan egy szemüveg is! Szerintem a fogszabályzó nem nagyon zavarja a fiúkat, legalábbis engem nem, és a fiúk többségét sem. És ha emelett zavar, hogy szemüveges vagy, akkor válassz olyan szemcsit, ami jól áll neked...az nekem tetszik, ha egy lányon egy hozzáillő szemüveg van. :) (Vagy esetleg ott van a kontaktlencse is, de sztem nem éri meg. Még nem próbáltam, de nem is akarom - szintén szemüveges vagyok.)

Emiatt ne legyenek "gátlásaid", mert van fogszabályzód, szemüveged, stb. Legalább törődsz magaddal és az egészségeddel! :)

15/F

2009. júl. 14. 14:15
 4/8 anonim ***** válasza:

nekem tetszenek a fogszabályzós lányok:D szexi nagyon :D

kis drótfogú :)

2009. júl. 14. 14:16
 5/8 anonim ***** válasza:
nincs vele semmi baj, és legalább nem lesz csálé fogad nagykorodban.
2009. júl. 14. 15:04
 6/8 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat:)

remélem minnél hamarabb megszokom majd:) csak azt sajnálom,hogy nem pár évvel ezelőtt csináltattam meg..de sebaj,ezt már kibírom(:

2009. júl. 14. 17:09
 7/8 anonim válasza:

ÁÁÁ ugyan...

Divat lett a fogszabályzó.

Én pl. többet vigyorgok mióta van. Éjszakai nem fájt anno mikor kicsi voltam csak picit amikor a doki nő állított rajta. Hát a rendes ami most van elején éreztem kb. úgy magam, mint egy 90 éves öreg néni (fogatlanul)... nem bírtam enni, mert ah meghúzta a dokinő a fogszabit fájt mikor haraptam volna... nem volt kellemes enni az tuti...sőt nem tudtam csak pépeset.De azóta beállt a helyére a fogam és wíí.:D:D

De én élvezem, szeretem, hogy van:D

Egyáltalán ne érezd rosszul magad!!

Szemüveges is van.(Nem állandó) de sajnálni tudom azt, aki ezt cikisnek tartja.

Úgyhogy csak vigyorogj a világba a szemcsiden keresztül meg nézelödj:P;)

2009. júl. 14. 23:21
 8/8 A kérdező kommentje:
amúgy a szemüvegeemt imádom:D mert sztem jól áll..csak így a kettő..kissé furcsa:D
2009. júl. 15. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!