Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Közvéleménykutatás. Milyen színü szemü pasik tetszenek nektek?
Figyelt kérdés
Olvastam valahol, hogy a világos szem gyengébb immunrendszert sejtet, ezért sok csaj szereti a sötétebb szemű pasikat pl. barna szeműeket. Viszont akárhogyis nézzük az élénk kék vagy zöld szem feltűnőbb.
Milyen szemszín tetszik nektek? Miért? Mennyire előnyös ha élénk kék vagy zöld szeme van? Mennyire fontos a szem színe?
2012. júl. 19. 14:00
11/17 anonim válasza:
kék! :) az olyan szép tud lenni...De a zöld is szép!
13/17 anonim válasza:
világosbarna
(de csak mert ilyen a barátom szeme <3)
14/17 anonim válasza:
Barna. A kedvencem az egészen sötét barna. De persze ez nem valami elsődleges szempont.
16/17 anonim válasza:
Nekem a kék és a zöld szemüek jönnek be nagyon 14L
17/17 anonim válasza:
Nagyon szeretem a kékes(főleg ha élénk/világos/szúrós) szemű srácokat de a volt barátomnak barna szeme van:) szóval nekem sem számít a szem színe:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!