Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nektek is állandóan írogatnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek is állandóan írogatnak a csajok itt gyakorikérdéseken hogy ismerkedni akarnak veled?

Figyelt kérdés

Nekem állandóan, napi 2 csaj akar "felszedni"

22F

2012. júl. 19. 10:55
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
Érdekes, mert amikor itt kitettem képet magamról, nekem is írtak lányok, hogy ismerkenének velem, mert bejövök nekik. De olyan is volt már, hogy az írásom alapján találtak szimpinek és azért írtak. Kár, hogy szingli vagyok még mindig ennek ellenére, de az már az én bajom. :D
2012. júl. 19. 12:01
 22/37 anonim ***** válasza:
ez jó ötlet
2012. júl. 19. 12:07
 23/37 anonim ***** válasza:

érdekes.... engem senki nem akar felszedni... lehet, hogy mert öreg vagyok? pedig van pénzem is...

Ja, és nem is szexeltem még innen senkivel. ez ciki....

2012. júl. 19. 12:13
 24/37 anonim ***** válasza:
50%
rakj fel képet a pénzedről hogy ismerkednél
2012. júl. 19. 12:14
 25/37 anonim ***** válasza:
100%

23-as: ho vegeig adnal kolcson egy tizest?:D

Kerdezo: kerlek, fogadd mely, oszinte egyutterzesemet! Ezekben a nehez idokben, amikor az ember sokkal szivesebben lenne depresszios, maganyos, melankolikus es buskomor, sokkal szivesebben elne teljesen szexmentes, onmegtartoztato eletet, nem lehet konnyu elviselni, hogy onkent ajanljak fel magukat a lanyok.

En nem is ertem, honnan van benned ennyi ero, hogy meg ilyen borzaszto idokben is kepes vagy beadni a derekad es lefekudni ezekkel a lanyokkal! Ennel mar csak egy rosszabbat tudok elkepzelni: ha ezek a lanyok meg csinosak es szexisek is...

Jo erot, egeszseget es kitartast kivanok neked, valahogy veszeld at ezt a nehez periodust!

26/F

2012. júl. 19. 12:28
 26/37 anonim ***** válasza:
Én csóró vagyok mégis bejövök a lányoknak. Na ez hogy van? xD
2012. júl. 19. 12:28
 27/37 anonim ***** válasza:
70%

Mégis milyen nő az, aki itt ismerkedik, vagy innen szex-szel?

27F

2012. júl. 19. 12:30
 28/37 anonim ***** válasza:
Sajnos sok naiv buta lány van akik elhisznek mindent látatlanban is.... Kíváncsi lennék, h a kérdező miket írhat magáról, h ilyen sok csaj rá van kattanva?
2012. júl. 19. 12:40
 29/37 anonim ***** válasza:
mond ,hogy engem szedjenek fel! :PP :DD
2012. júl. 19. 12:44
 30/37 Diavolino44 ***** válasza:
Tuti h FAKE!!
2012. júl. 19. 12:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!