Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek is állandóan írogatnak a csajok itt gyakorikérdéseken hogy ismerkedni akarnak veled?
Nekem állandóan, napi 2 csaj akar "felszedni"
22F
érdekes.... engem senki nem akar felszedni... lehet, hogy mert öreg vagyok? pedig van pénzem is...
Ja, és nem is szexeltem még innen senkivel. ez ciki....
23-as: ho vegeig adnal kolcson egy tizest?:D
Kerdezo: kerlek, fogadd mely, oszinte egyutterzesemet! Ezekben a nehez idokben, amikor az ember sokkal szivesebben lenne depresszios, maganyos, melankolikus es buskomor, sokkal szivesebben elne teljesen szexmentes, onmegtartoztato eletet, nem lehet konnyu elviselni, hogy onkent ajanljak fel magukat a lanyok.
En nem is ertem, honnan van benned ennyi ero, hogy meg ilyen borzaszto idokben is kepes vagy beadni a derekad es lefekudni ezekkel a lanyokkal! Ennel mar csak egy rosszabbat tudok elkepzelni: ha ezek a lanyok meg csinosak es szexisek is...
Jo erot, egeszseget es kitartast kivanok neked, valahogy veszeld at ezt a nehez periodust!
26/F
Mégis milyen nő az, aki itt ismerkedik, vagy innen szex-szel?
27F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!