Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mit tegyek? Már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tegyek? Már nem bírom.

Figyelt kérdés
Az egész ott kezdődött ,hogy lány barátomnak elmondtam mit érzek iránta.Ő is ugyan így érzet felőlem. Elkezdtek alakulni a dolgok.. Egyre jobban éreztem magam vele, úgy éreztem ö érte érdemes élnem..De akkor csak úgy a semmiből dobod engem egy másik valakiért, egy szó nélkül... Nem bírom már idegileg miért tette ezt velem? Nagyon szeretem még mindig :/ Próbáltam más lánnyal össze jönni de nem megy idegileg roncs lettem... Tippek?:/
2012. júl. 18. 22:51
1 2
 1/12 ASOT ***** válasza:

kihasznált!

ez a kemény igazság! Nem számítanak az évek.

apropó! nemrég volt egy hasonló kérdés is ehhez...csak ha jól nézem a csávó nem volt szerelmes...

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

Nade ez a harci helyzet, hogy szemét volt kétszínű és kihasznált temeg azt nem láttad mert vak voltál...

a kis szemét szuka! :)

Keress egy másik csajt, egy szex megoldja...

2012. júl. 18. 22:54
 2/12 anonim ***** válasza:
Szerezz egy olyan lányt akit szintén tudsz így szeretni :)
2012. júl. 18. 22:55
 3/12 anonim ***** válasza:
Berakott téged tartalékba amég összejött a másikkal . Kitartás !
2012. júl. 18. 22:55
 4/12 A kérdező kommentje:

Már 3. csinálják ezt velem a nők... :S

Azt mondta soha életébe nem érzet ilyet..

És tudtam a másik fiúról elmondta h válsztania kell...

2012. júl. 18. 22:58
 5/12 ASOT ***** válasza:
100%

jajj istenkém...duma az volt, te meg kapkodtad a szavait befelé!

1 baj van veled hogy túl hamar szerelmes leszel! Előbb próbáld megismerni és tiszta fejjel ismerkedj!

2012. júl. 18. 23:00
 6/12 anonim válasza:
Lehet ,hogy vonzod ezeket a csajszikat!!És ne szomorkodj ,majd jön más :)
2012. júl. 18. 23:02
 7/12 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm , meg fogadom a tanácsokat tiszta fejjel neki kezdek egy újabb kapcsolatnak..és egy újabb barátságnak :)
2012. júl. 18. 23:04
 8/12 ASOT ***** válasza:

nana!

Ne vidd túlzásba a lelkizést!

2012. júl. 18. 23:07
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

NE BARÁTKOZZ LÁNYOKKAL!

Ezt komolyan mondom, mert ez a tanács változtatta meg anno az életem és lettem egy hozzád hasonló lúzerből egy "normálisan csajozó" férfi.

2012. júl. 18. 23:10
 10/12 A kérdező kommentje:
Hát okés... akkor ezt is megfogadom.. Mert többet nem használnak ki, az tuti....
2012. júl. 18. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!