Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Ha van egy nagyon jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ha van egy nagyon jó fiú barátotok és sokszor lecseszitek csak úgy, de nagyon akkor azt miért csináljátok?

Figyelt kérdés
Segíteni akartok neki vagy mert már nem kedvelitek vagy miért?
2012. júl. 18. 19:48
1 2
 11/12 anonim válasza:
Hát, lehet, hogy olyankor pont havibajos. Én is szoktam hisztizni olyankor a legjobb fiú barátomnak, de ő már megszokta a kiképzést, egyik fülén be, másikon ki. És ismétlem, ne akard megérteni a nőket, feleslegesen pocsékolsz éveket az életedből, sokszor ők sem értik magukat..:D
2012. júl. 18. 21:20
 12/12 A kérdező kommentje:

Igen az most van neki.:) Szóval ez is közrejátszik.

Hát én mindig ilyen voltam,hogy a miértet kutatom.:DD

Már nagyjából megszoktam,csak olyan hírtelen jön és akkor nem értek semmit.

2012. júl. 18. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!