Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok milyen ötlet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok milyen ötlet járni 1 testvérpárral?

Figyelt kérdés

Úgyértem h ikrek(fiúkról van szó)és megkérdezték tőlem h járnék-e velük mármint h 1szerre kettőjükkel mindketten jófejek 1ik kis romantikus másik olyan vagányabb szal bejönnek(jól is néznek ki)nekik is bejövök de ez olyan hülye ötlet nem elég fura volna megcsókolni az egyiket majd a másikat XD de ugyanakkor mindenki gondol néha ilyesmire h húú de jó volna...szerintetek belemennyek v eleve hülyeség?

15/L

2009. júl. 14. 10:07
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
am abban tuti igazatok van h csak du..ni akarnak ez egyértelmű mert ha szerelem lenne akk nemlennének benne...de azthiaszem h a két pasi 1 nő felálláshoz még kicsit fiatal vagyok azért h kiírtam a kérdést még énse vagyok idióta:D
2009. júl. 14. 12:41
 12/17 anonim ***** válasza:

Húzós a dolog.

Én nem feltétlenül tartom hülyeségnek, de szerintem kockázatos. Ha ebből tényleg csak szex lenne[márpedig csak az lehet], akkor én biztos vagyok benne, hogy feltámadnának benned érzések legalább az egyikük iránt [szerintem], viszont ezek után nem is álmodhatnál róla, hogy valamelyikükkel komoly kapcsolatod lenne, mert csak szexpartner lennél a szemükben, nem egy komoly kapcsolatra való nő.

Én nem mennék bele.

2009. júl. 14. 13:07
 13/17 A kérdező kommentje:
mostmár a sok válasz után meggyőződtem róla h hülyeség lene szal nem megyek bele:D
2009. júl. 14. 13:13
 14/17 anonim ***** válasza:
Nem akarok otromba lenni, de van elég hely rajtad, ahová "beférnek"
2009. júl. 14. 14:22
 15/17 A kérdező kommentje:
most írtam h nemmegyek bele énse akarok bunkó lenni de mért nemolvasod el mit írok...
2009. júl. 14. 14:43
 16/17 anonim ***** válasza:
Eleve nem olvasok el minden hülyeséget:)
2009. júl. 14. 20:22
 17/17 A kérdező kommentje:
ebben igazad van:D
2009. júl. 15. 10:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!