Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok milyen ötlet járni 1 testvérpárral?
Úgyértem h ikrek(fiúkról van szó)és megkérdezték tőlem h járnék-e velük mármint h 1szerre kettőjükkel mindketten jófejek 1ik kis romantikus másik olyan vagányabb szal bejönnek(jól is néznek ki)nekik is bejövök de ez olyan hülye ötlet nem elég fura volna megcsókolni az egyiket majd a másikat XD de ugyanakkor mindenki gondol néha ilyesmire h húú de jó volna...szerintetek belemennyek v eleve hülyeség?
15/L
Húzós a dolog.
Én nem feltétlenül tartom hülyeségnek, de szerintem kockázatos. Ha ebből tényleg csak szex lenne[márpedig csak az lehet], akkor én biztos vagyok benne, hogy feltámadnának benned érzések legalább az egyikük iránt [szerintem], viszont ezek után nem is álmodhatnál róla, hogy valamelyikükkel komoly kapcsolatod lenne, mert csak szexpartner lennél a szemükben, nem egy komoly kapcsolatra való nő.
Én nem mennék bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!