Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Miért tartjátok a vörös...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Miért tartjátok a vörös hajú lányokat csúnyának, nőietlennek?

Figyelt kérdés
Azt veszem észre, hogy a fiúk mindig az átlagos arcú, barna lányokra buknak. Miért? :) És miért tartjátok a vöröseket csúnyának?

2012. júl. 18. 00:27
1 2 3 4 5
 21/50 A kérdező kommentje:
Kedves 15-ös hozzászóló! Rossz napod van hogy így nekem esel? :) Igen, persze hogy általánosítok, ha te pl. egész életedben csak negatív kritikát hallanál, vajon nem ez lenne a véleményed? Kicsit lehetnél empatikusabb. Nem segélykiáltás, már rég bevettem a lesz*rom tablettát, az ilyen emberek, akik a hajam miatt ítélnek meg, azt sem érdemlik meg, hogy rájuk nézzek. Csak kíváncsi voltam, hogy más is ilyen prolimód tekint-e rám, és társaimra, hogy na vörös akkor már szóba se állok vele.
2012. júl. 18. 14:29
 22/50 anonim ***** válasza:
Én egyáltalán nem tartom őket nőietlennek, sőt... Jó lenne megismerkedni egy csinos, kedves, normális vörös csajjal. :)
2012. júl. 18. 14:39
 23/50 anonim ***** válasza:
67%

Az, hogy mi átlagos, és mi szép az pedig szubjektív. Lehet, hogy az az "átlagos" barna nagyon is csinos arcú, csak ti lányok szerettek irigykedni egymásra. :)

Nekem sosem a hajszín számított, hanem az összhatás. Tehát egy vörös lány, amellett, hogy kicsit "egzotikus", számomra lehet ugyanolyan vonzó, szép, mint egy barna, vagy egy szőke. Fontosak a szemei, orra, szája, ezeknek az elhelyezkedése, arányok stb. Ne általánosíts, nem hiszem, hogy csúnyának vagy nőietlennek tartanánk a vörös lányokat.

2012. júl. 18. 14:51
 24/50 A kérdező kommentje:
Nem vagyok irigy, és szerintem elég randa dolog annak lenni! :) Csupán furcsállom, hogy mindig a ribancpózban fényképezkedő, hasonló arcra bukik majdnem minden pasi.:) Mármint azok, akiknek elvileg nem az a lényeg, hogy lyuka legyen...
2012. júl. 18. 14:54
 25/50 anonim ***** válasza:

nekem pl a vörös a kedvencem

22f

2012. júl. 22. 00:03
 26/50 anonim ***** válasza:
89%

Én is rengeteg férfival találkoztam már akik a vörös hajat visszataszítónak találják, és valahogy sosem tudtam beleélni magam a helyzetükbe :)

A legtöbb ismerősömmel ellentétben ugyanis én sosem buktam az átlagos barna hajú klónokra, hanem világ életemben a vöröseket szerettem :D Vörös haj jó, fehér bőrrel párosítva jobb, ha pedig szeplők is vannak, na az a mennyország :D Vannak hozzám hasonlóak is, nem kell itt aggódni :D Majd találsz olyat akinek te leszel a legszebb lány a földön, hidd el :)

Remélem sikerült lelket öntenem beléd, ha beszélgetni szeretnél írj privátot :D

17/f

2012. júl. 22. 19:52
 27/50 anonim ***** válasza:
87%
Szia csatlakozom én is "gyári vörös" vagyok.Suliba engem is rettentő sokat piszkáltak mert én voltam a szeplős,vörös ugye egyértelműen azért mert kilógtam a sorból.Akkor mindenáron meg akartam tőle szabadulni ...De ma már büszke vagyok arra hogy vörös hajam van méghozzá természetes.Hidd el sokan irigylik a vörös hajat mert nagyon kevés van belőle!!!A pasik meg szerintem leginkább félnek "tőlünk".26/l
2012. júl. 25. 23:27
 28/50 A kérdező kommentje:
Csaaaaapoooolj bele vörös társam! :) Igen, szerintem is szép, csak rendkívül rosszul esik, ha emiatt utasítanak el.:S
2012. júl. 26. 00:33
 29/50 anonim ***** válasza:
82%
27-es válaszoló vagyok.Ha emiatt elutasítanak akkor nem érdemelnek meg!!De hát sok hülye van a világon.Pár év múlva sajnálni fogják hogy kihagyták a lehetőséget de ne feledd a fagyi úgyis visszanyal egyszer:))
2012. júl. 26. 12:11
 30/50 anonim ***** válasza:
74%
En is natur vörös(rezvörös) lany vagyok,szeplökkel es kek szemekkel.Iskolas koromban nagyon sokat csufoltak erte,szomoru is voltam emiatt.De most mar egyenesen büszke vagyok az adottsagaimra!!!Szerintem a legtöbb pasinak bejövök.
2012. júl. 28. 18:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!