Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Srácok! Tegyük fel, hogy az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Tegyük fel, hogy az excsajotok. Engednétek?

Figyelt kérdés

Egy buliban ott van az excsajod, akit nagyon szerettél, de már nem. Már (állítólag) nem érdekel. Azóta már van új barátnőd is, aki szintén ott van ebben a buliban. Az exed odamegy hozzád, elhív hátra, és te elmész vele. Ő átölel, simogat. Te hozzá sem érsz, de tűröd, hogy ő fogdosson. Mikor az excsaj csókot kér nem engeded, de végül csak belemész, mondván: De csak egyet.

Ha nem szeretnétek az exbarátnőtöket engednétek, hogy megcsókoljon? Ha már teljesen hidegen hagyna titeket?

2009. júl. 13. 23:45
 1/6 anonim ***** válasza:
88%
nem. olyan emberrel nemcsókolózom, aki nemis érdekel. mert minek?
2009. júl. 13. 23:49
 2/6 anonim ***** válasza:
90%

Egyértelmüen nem.

Hisz van uj barátnö akit elvileg szeretek akkor minek a régivel smárolni...?Megcsalni az uj csajt?

De ha vissza akarsz menni a régihez akkor meg ne hülyitsd az ujat, nem kellene bántani azért mert neked az exed kell pl...

2009. júl. 13. 23:50
 3/6 A kérdező kommentje:

Én lány vagyok. Velem ez megtörtént. Letámadtam az expasim, akit már nem érdeklek. Éreztem, hogy hűvös. Fél is tőlem. Mondták a haverjai, hogy félt egész buli alatt, hogy 'megtámadom'. Éreztem rajta, hogy rideg, de mégis belement a csókba.

De szerintem csak azért, mert le akart rázni. Kényszerből.

2009. júl. 13. 23:52
 4/6 anonim ***** válasza:
97%
Én nem. De vannak ilyen fiúk...
2009. júl. 14. 02:37
 5/6 anonim ***** válasza:
Tudtad, hogy egy undorító kis szajha vagy?
2009. júl. 14. 18:39
 6/6 A kérdező kommentje:
Nem. Csak szerelmes.
2009. júl. 15. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!