Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még rá esély, hogy szeret a srác?
Azt mondta, hogy hónapokkal ezelőtt többször is el akart hívni randizni.
Találkoztunk kb. 1 hónapja, de én mondtam, hogy ne vegye randinak. Nem tudom, annak vette-e, eléggé jól elvoltunk meg vízipipáztunk, feküdtünk egymás mellett tök jól eldumáltunk, oldott volt a hangulat.
Aztán egyik (vagy több) haverjának is azt mondta, ez randi volt vagy legalábbis elmesélte mik történtek.
Én erősködtem, hogy ne vegye randinak, aztán picit összevesztünk, de azt mondta, nincs harag, nem is haragudott meg. Azóta is naponta beszélünk egymással.
Én sajnos dolgozom, van hogy 12 órázom is - diákmunka - így találkozni azóta nem találkoztunk, most lesz pár szabadnapom.
Viszont 2 hete érzem hogy szeretem, és legszívesebben egész nap vele lennék! Mit tegyek? Van még rá esély, hogy akarna tőlem randit? tök jól eldumálunk facebook chaten, meg mindig ír. Vagy örökre "lelőttem" ezt a randis dolgot és csak barát akar lenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!