Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnya vagyok és kancsal, nem találok magam mellé senkit, hol ismerkedjek?
Figyelt kérdés
Senkinek nem kellek, de komolyan senkinek.
Ha látnátok, ti is kiröhögnétek, hogy hogy nézek ki...
19L
2012. júl. 17. 19:46
21/40 A kérdező kommentje:
küldtem már képet ne passiózzál már velem!!
2012. júl. 17. 20:18
22/40 anonim válasza:
Hordd másképp a hajadat, mondjuk vágass ferde frufrut. Szedd másképp a szemöldöködet, hagyd, hogy vastagabb legyen.
24/40 A kérdező kommentje:
köszi aranyos vagy
2012. júl. 17. 20:47
25/40 anonim válasza:
nem vészes, kicsit túl lett dramatizálva...
26/40 anonim válasza:
Egy kicsit túlspilázod a dolgokat, csúnya semmiképp sem vagy! :)
Azok az osztálytársak meg csak saját magukat minősítik...
27/40 anonim válasza:
Nem vagy csúnya egyáltalán, az osztálytársaiddal meg ne foglalkozz, ők a nyomik lelkileg.
28/40 anonim válasza:
Szegény csajszi te önbizalomhiànyos vagy. Haj+szemöldök változtatás meg ha annyira zavar..kontaklencse de a szemüveg sokkal divatosabb.
29/40 HalkHogen válasza:
Az előzőeket tudom ismételni: egyáltalán nem vagy csúnya. A kancsalság se a világ vége. Ha nem is az atomfizikus, milliomos adoniszok között, de simán találhatsz fiút minden ujjadra.
Ja, összegzésképp: én is dugnálak, na. :-)
30/40 anonim válasza:
Míg a fejedben nem teszel rendet, addig nem hiszem, hogy lesz párkapcsolatod, és ezt nem sértésnek szánom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!