Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A flörtnek vannak egyértelmi/ö...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A flörtnek vannak egyértelmi/összetéveszthetetlen jelei? Melyek ezek?

Figyelt kérdés
a mosolygás is lehet a flörtölés egyik jele viszont jelenthet mást is.tehát nem egyértelmű legalábbis sztem.de nyugodtan javítsatok ki tévedek.

2012. júl. 17. 15:48
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Attól flört, hogy semmi egyértelmű nincsen benne.
2012. júl. 17. 16:08
 2/6 anonim ***** válasza:
Elsőnél a pont. Ha már egyértelmű a dolog, akkor az nem flört, hanem udvarlás.
2012. júl. 17. 16:12
 3/6 A kérdező kommentje:
nagyon béna vagyok ebben. legyetek olyan kedvesek mondjatok már példát egyértelmű és nem egyértelmű dolgokra.
2012. júl. 17. 16:16
 4/6 anonim ***** válasza:
Az, hogy például egy megjegyzést direkt félreért valaki és aszerint válaszol. Ez nem jelenti, hogy egyértelműen akar valamit tőled, de élvezi a kis férfi-nő játékot.
2012. júl. 17. 16:18
 5/6 anonim válasza:
Fiú vagy vagy lány? A fiuk általában kihúzzák magukat, és próbálnak nagydobnak látszani akkor a szemein láthatsz még jeleket amik félreérthetetlenek.Akkor egy egy mozdulat mondjuk próbál a kezeivel hozzád érni. A legbiztosabb módszer ha te is adsz neki jeleket. Amiket nem érthet félre,és ha felbátorodik ettől akkor tudod már hogy ha te is szeretnéd akkor nyert ügyed van!
2012. júl. 24. 09:47
 6/6 A kérdező kommentje:
fiú vagyok
2012. júl. 24. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!