Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Borotváljam a hasam vagy gyantáztassam? V egyiket se? Szerintetek? 17f
Figyelt kérdés
értelmes válaszokat várok..:D főleg csajoktól h nekik melyik tetszik jobban..:D#borotvaálás
2012. júl. 16. 14:37
11/16 anonim válasza:
gyantáztasd!most ez a trendi:D
12/16 anonim válasza:
Szerintem szexi ha egy kicsit szőrös egy pasi hasa. Persze azért van egy határ :D
Kiábrándító hogy manapság a pasik úgy akarnak kinézni mint egy nő...
16/L
13/16 anonim válasza:
Kiteszed a szőrt a hónod alatt meg a póló nyakán felveszel egy nagy retró szemüveget és Dewid Hasselhof! :D
14/16 szamo77db válasza:
Szerintem egy férfi testén a természetes szőrzet igenis
férfias! Ne tégy vele semmit!
15/16 anonim válasza:
sztem sexy ha egy pasinak szőrös a hasa és mellkasa és férfiasabb is. a hason lévő szőr sztem egy fajta nyíl h merre kell haladni..:D
18N
16/16 Kriszti8 válasza:
sztem a pasi se legyen szőrös..én utálom a szőrös embereket.amm sztem gyantázd mert a borotvától nagyon hamar visszanő:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!