Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha sosem szólítanak le a fiúk, az azt jelenti, hogy ronda vagyok?
lehet túl komolynak vagy elérhetetlennek tűnsz. Én biztos hogy nem megyek oda olyan lányhoz aki nem küld jelet :D érted ?! :D kell valami jel, egy kis mosoly, vagy többször találkozik a tekintet stb. Ha ezekre oda figyelsz tuti oda mennek majd hozzád! :)
20 F
ja értem,köszönöm!:)
hát ez is gond lehet,tényleg nem küldök jeleket,de csak azért mert nem gondolnám,hogy bárkinek is tetszenék:S azt meg nem akarom,hogy én ott mosolygok rá ő meg azt gondolja,hogy fúj mit akar ez:D
Ha nem vagy tul felenk kuldj kepet privatba igy nehez meg mondani!
Ha nem akkor ird legalabb le:
Hany cm magas vagy? Hany kg? Hajad? Szemed?
köszönöm a bíztatást!:)
képet nem szeretnék küldeni,
172cm,52kg,hosszú világosbarna haj,kék szem.sminkelni nem szoktam magam,ha mégis akkor is csak enyhén,max szempillaspirál vagy kihúzom picit a szemem.
privátban sem küldesz képet, mert már nagyon kíváncsi vagyok és én pont olyan korú vagyok akiknek szeretnél tetszeni. kép nélkül elég nehéz válaszolni.
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!