Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mekkora az esélye hogy terhes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mekkora az esélye hogy terhes legyek?

Figyelt kérdés

Csütörtökön múlt el a menzeszem,tegnap együtt voltam a barátommal 2x,egy pár mp-ig berakta gumi nélkül,majd gumiban ment el.

Van rá esély,hogy teherbe estem?

2012. júl. 15. 10:34
 1/6 anonim ***** válasza:
Nincs rá esély. 0%
2012. júl. 15. 10:38
 2/6 anonim ***** válasza:

1.- hány évesek vagytok? biztos nem több mint 20,mert általában 20tól azért felvannak a csajok és pasik készülve a szexre. tudod én eddig úgy voltam vele,hogy 17évesen vesztettem el a szüzességem és bárcsak hamarabb sikerült volna miután megtudtam milyen jó dolog is a punszika....csakhogy a mai világban mindenki keménykedik,hogy 16évesen szexel aztán meg jönnek a parákkal mert SEMMIT nemtudnak. szerintem semmibe nem telik leülni internet elé 5percre és nyugodtan szexelni.

2.- ahelyett,hogy felteszed a kérdést bárhol is ahol több mint vszínű nemtudnak segíteni mivel ha ment beléd akkor úgyis ment ha meg nem,akkor úgyysem...tedd fel a kérdést magadnak: ADTATOK RÁ ESÉLYT? ja,hogy ezalatt mit értek? tessék szétnézni interneten..kapni fogtok rá választ :)

2012. júl. 15. 10:38
 3/6 anonim ***** válasza:
Nagyon minimális rá az esély!
2012. júl. 15. 10:39
 4/6 anonim ***** válasza:
95% hogy nem vagy terhes.De ha nem védekeztek megfelelöen akkor esély mindig lesz rá,hogy terhes legyél.
2012. júl. 15. 10:40
 5/6 A kérdező kommentje:
18 éves vagyok,a párom 19,nem rég volt nekem az első,vele is vesztettem el,nem vagyunk hülyék.Sajnos még elég szűk vagyok,ő mondta hogy beteszi kicsit gumi nélkül,tényleg pár mp volt,de rögtön mondtam neki,hogy húzzon gumit,egyébként mindig védekezünk rendesen,jövő héten megyek tabit iratni.
2012. júl. 15. 10:49
 6/6 anonim ***** válasza:
Milyen tabit iratni?
2012. júl. 15. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!