Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy lány "találkozás"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lány "találkozás" végén elkezd simogatni, mit jelenthet?

Figyelt kérdés
Sajnos kihagytam a válaszreakciót, jött a vonat, menni kellett :D
2009. júl. 13. 08:59
 1/7 A kérdező kommentje:
puszinál, hát-váll :)
2009. júl. 13. 09:00
 2/7 anonim ***** válasza:
vonzódik hozzád :) főleg ha sűrűn ölelget..:)
2009. júl. 13. 09:24
 3/7 anonim ***** válasza:

egy gesztus volt a részéről, nem hiszem, hogy volt jelentősége. Biztos, hgy bír téged, de ne vedd ezt a dolgot jelnek, mert lehet, hogy ösztönösen tette, lehet, hogy mástól is így köszön el.

Ez még nem jelent semmit.

Persze attól függ, hogy miért találkoztatok, randi volt-e vagy nem, stb stb.

2009. júl. 13. 09:26
 4/7 A kérdező kommentje:
randi volt, és éreztem valami furcsát a légkörben annál a jelenetnél.. :)
2009. júl. 13. 09:33
 5/7 A kérdező kommentje:
viszont ez régebben volt, most már azt mondja, hogy egy ideig még nem igazán szeretne senkit. Viszont... ezekszerint testileg bírhat, tehát ha... lesmárolom vagy valami, nem lesz belőle 3. világháború
2009. júl. 13. 09:34
 6/7 anonim ***** válasza:
szerintem a csaj zizi lenne ha simogatna meg minden aztán kiborulna egy csóktól, én tuti nem szeretném ha egy lány nyomulós lenne a fiú kezdeményezzen ilyen téren is...hány éves vagy??
2009. júl. 13. 13:05
 7/7 A kérdező kommentje:
19 :D de te ne szólj bele mert nem tudod mi megy a háttérben :) legalábbis ne így :)
2009. júl. 13. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!