Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet, hogy abnormálisan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet, hogy abnormálisan nevelkedtem?

Figyelt kérdés

Lehet, hogy én vagyok elrontva(sőt, szinte biztos), de mikor én 10 éves voltam, az osztálytársaim közül 1-2 gyerek már nem volt szűz. 14 éves korunkra pedig szinte már senki sem. Az egyik csaj 4. osztályban veszítette el, 11 éves volt mikor drogot találtunk a táskájában, a többiek pedig füvet szívtak. 6.-ban az osztály nagy része dohányzott, én pedig legelőször 11 évesen rúgtam be. Eddig azt hittem, hogy ez a normális, de az itt feltett kérdésekből ítélve nem. Ráadásul 6 évesen véletlenül találtam egy kazit, amin a szüleim szexeltek. Lehet, hogy kamunak hangzik, pedig nem az, tényleg ennyi szarság jött össze egyszerre... Inkább csak aggódom, hogy ebből lehet vmi bajom, mikor felnőtt leszek. Most, hogy új, rendes osztályba kerültem a többiek folyton azt mondják, hogy kicsit furcsán viselkedek(általában erős hímsovinisztának titulálnak, pedig valójában nem vagyok az)

Így magamon nem vettem észre a dolgot, a régi osztálytársaim sem, de a mostaniak igen.

2009. júl. 13. 01:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

hat sajnos ezen mar valtoztatni nem tudsz. de az h belatod h ez nem epp normalis es nem gondolod menonek magad mert ennyi evesen mar ezt csinaltad, szerintem nagyon jo jel. a kazi sokkolo lehetett, de szerintem a kornyezetednek rosszabb volt a befolyasa. ha mar igy tudatosult benned ez az egesz, figyelj arra h ne igyal sokat (ritkan es keves belefer) es ha lehet szokj le a dohanyzasrol. a fu buliban neha lemegy, de nem rendszeresen. es foleg a kemeny drogokkal nagyon vigyazz mert azok szinte instant fuggoseget okoznak. lelki problema miatt sose igyal vagy drogozz, 1 evben 1-2szer egy orultebb buli szerintem belefer.

csak viszonyitas keppen-szerintem kb ez a normalis:

15-16 evesen probalkozni alkohollal es dohannyal, de nem rendszeresen. 17-18 evesen elvesziteni a szuzesseget. ezentul vigyazz h mit csinalsz es a hirnevedre es nem lesz gond.

2009. júl. 13. 12:26
 12/15 anonim ***** válasza:
Dobd fel a szüleid kaziját a netre, biztos sokat keresel vele.
2009. júl. 13. 17:43
 13/15 anonim ***** válasza:
1:47 vagyok. miért lenne pangás? nem tudom te hogy vagy vele, de én ugyanazt csinálom amit eddig. szóval nem álltam le semmivel.. jó ez így, csak fárasztó hallgatni a sok "okost" akiknek mindezek kimaradtak az életéből, és azzal telt el a gyerekkoruk hogy tanultak és a tv-t nézték. de elvégre ki akar 100 évig élni?:D én biztosan nem! ;)
2009. júl. 13. 18:39
 14/15 A kérdező kommentje:
Most, egy másik kérdés hatására jutott eszembe, hogy 10 éves koromban az osztálytársam az akarta, hogy verjük ki egymásnak (ebbe természetesen nem mentem bele). Csúnyán egy elb@aszott osztály volt az.
2009. aug. 26. 15:47
 15/15 anonim válasza:

nálunk drog 5ötödikben orálsex 5-6odikban sex 7-8adikban

óó a cigi meg nem is tudom már . alkohol volt a legelső .

most se nem iszok nem is sexelek:S néha füvezek egész jó tanuló vagyok sportolok (gyurok).16odikat töltöm be most.

az 5-6-7-8adikban elkövetett sok hülyeség othon és az iskolai magatartásomban is megmutatkozott és zaciba is voltam (gyermek otthon).

erőszakos büncselekményekbe is keveredtem majdnem börtönbe is de azóta úgy érzem hogy "jó,jobb"útra tértem .

nem gettóba lakok nem is vagyok kissebség és ez hülyeség hogy az írásban ez bármennyire is megmutatkozna .

szüleimmel jó viszomba vagyok a tanárokkal kevésbé de türhető !

meg lehet változni ! inkább elöbb éljük át és fogjuk fel mint hogy egyik sem ! mert beláttam a következményeket énis és van ijen ! nem a szülők tehetnek róla inkább a környezet . és szerettek a szüleim szeretnek is de ilyenkor azt érzed hogy nem igy van és tartoznod kell valahova ahonnan szinte lehetetlen kiszakadni de sikerülhet. azóta vadásznak rám az ERŐS gyerekek de nem érdekel büszkén kimegyek az utcára mert ők még ott tartanak amin már túlléptem és ha nem is voltam jó ember de az leszek és kész !!!!

2010. máj. 15. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!